Prof. Dr. Mustafa Karataş, sosyal medya hesabı üzerinden 'Tarikatler ve Cemaatler' adlı kısa bir video yayınladı. Çarpıcı açıklamalar yapan Karataş'ın sözleri büyük beğeni aldı.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • KARACAER 11.11.2019 10:25
    Linç edilmeyi bekleyin sayın Mustafa Karataş... bu açıklama birçok güruhun hiç hoşuna gitmeyecek elbette. samimiyetini bilemem ama açıklamalarınız çok güzel. sade ve anlaşılır. Allahahavalem samimi görünüyor... vesselam...
  • Misafir 10.11.2019 23:19
    iman tek fırkadır ifadesine ters düşen durum. Peygamber Efendimiz ahir zamanda müslümanların 72 fırkaya bölüneceğini söyleyip birlik olmamızı telkin ediyorken cemaat tarikat vb yapıları yüceltmek bana doğru gelmiyor. Zira içlerine sızan ajanların yanlış yönlendirmesi ve bazı maddi ilişkiler soru işareti doğuruyor.
  • Osmanlı 10.11.2019 20:11
    Şunu asla unutmamalı ve hep dile getirmeli: Fetö asla bir islami cemaat değildir, olmamıştır. Bir terör örgütüdür. O yüzden elma ile armut kıyaslanmaz. Cemaatlerle cemaatler, terör örgütleriyle de terör örgütleri kıyaslanmalı. Mesela fetö ile pkk, dhkpc vs...Nakşiler ile de Kadiri, Şazeli, İsmail Ağa, Bediüzzaman'ın yolundaki hakiki nur cemaati vs...
  • Adanalı 10.11.2019 18:01
    Müslümanların zayıfladığı bu dönemde tarikat ve cemaatler artniyetli gruplar tarafından yıpratılmaya çalışılmaktadır. Bu yapıların siyasetten ve menfaatten uzak durmaları bir elzemdir. AMAN DİKKAT!! Kötünün iyi, iyinin de kötü gösterildiği bir zamandayız.
  • akif 10.11.2019 00:02
    müslümanlar neden hep eziliyor çünkü görüntü var ses yok, islamı yaşayan cemaati bırak insan var mı
Daha fazla yorum görüntüle