Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (Sallallahü aleyhi ve sellem) dünyaya gelişinin kutlandığı Mevlit Kandili dolayısıyla Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da ilahiler söylendi.

Filistinliler Hazreti Muhammed'in dünyaya geldiği gün olarak kutlanan Mevlit Kandili nedeniyle işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa camisine akın etti. Filistinliler, Mescid-i Aksa camisinde ilahiler söyleyerek Mevlit Kandilini kutladı. İslam'ın mesajlarını halka sunan son peygamber Hz. Muhammed'in doğumunu anmak ve kutlamak için Kudüs'te yürüyüş de düzenlendi. Yürüyüşe, Kudüs Valisi Adnan Gays başta olmak üzere yüzlerce vatandaş katıldı. Yürüş sırasında ilahiler ve Filistin Milli Marşı söylendi.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Safya HARMAN 09.11.2019 20:52
    “Kıyamet günü insanların azab bakımından en şiddetlisi, Allah’ın kendisini ilmiyle faydalandırmadığı âlimdir.” Hz.Muhammed Mustafa (sav)
  • Trabzon lu 09.11.2019 20:36
    MaşaALLAH. ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED in ve ala Ali SEYYİDİNA MUHAMMED
  • Tsli 09.11.2019 19:50
    Biri de bana ne zamandan beri mesicdde sandalyeye oturmanın mescide postallarla girilmesinden daha büyük sorun sayıldığını açıklasın o zaman. O insanlar orda mücadele etmese sizin babalarınız dahi aksayı göremezdi
  • Safya HARMAN 09.11.2019 18:13
    Allah aşkına böyle bir şey nasıl kabul edilebilir.
  • Safya HARMAN 09.11.2019 17:59
    Mescidi Aksa Camisinde hangi tarihten beri sandalye bulunduruluyor, sandalye bulundurulmasının sebebi ve sandalyede oturanların mazereti nedir? Bilgi sahibi olan cevaplayabilir mi?