Dört büyükler Süper Lig'in 11. haftasını kayıpsız geçerken, Beşiktaş - Denizlispor maçında Sackey'nin Diaby'ye yaptığı harekete çıkan sarı kart haftanın tartışma konusu oldu. Haber7 spor yorumcuları maçın hakemi olan Özgür Yankaya'yı sert bir dille eleştirdi. 

Programın tamamı Youtube sayfamızda > https://buff.ly/2K7MDMb

Moderatör: Gamze TÜRK

Kurgu: Serdar Güneş

Yorumcular: Mustafa Ekşi ve Mehmet Can Belören

Yorumlar 15 Yorum Var
  • var yanlışı 18.11.2019 17:13
    var sisteminde, yavaşlatılmış şekilde seyredildiği zaman , pozisyonlar yanlış yorumlanıyor... bunu yetkililere bildirir misiniz?
  • ersin 13.11.2019 13:57
    Yorum yapan arkadaşlar; burada mevzu kart kırmızı olmalı mı?, VAR sistemi devreye girdi mi?, hakem kararı şaibeli mi gibi konular tartışılmakta. Biz millet olarak adaleti istiyoruz ama kendimiz adaletli miyiz? Sadece yazdığınız yorumlara bakın ve konu ile ne kadar alakalı olduğunuzun hesabını kendiniz yapıp hüküm verin. (Umarım anlayabilecek kimse vardır)
  • büyükdoğu 12.11.2019 15:30
    o kadar ciddi ciddi tartışılıyor ki görende vatan, İslam konusunda tartışma oluyor.sanacak
  • E.A 12.11.2019 13:18
    Lig tv görüntülerini dikkatlice izleseler VAR' ın hakemi uyardığını görecekler evet VAR hakemi uyarıyor. Fakat hakem kartın doğru olduğunu savunarak izleme tavsiyesini reddediyor. .
  • samses 12.11.2019 09:18
    çok merak ediyorum, şu yorumcular yönetse maçları da, onları da hakemler yorumlasa, ya da her maçı o takımların yöneticileri yönetse, çift hakem usülü, yada mahalle maçı gibi hakemsiz olsa, futbolcular kendileri yönetse maçları, vallahi çok merak ediyorum çooooook var mısınız buna desteğe,
Daha fazla yorum görüntüle