10 Kasım'da Atatürk'ü anma programı kapsamında ilkokul öğrencilerin Atatürk fotoğrafına secde ettirildiği skandal görüntülerin bir benzerinin Beylikdüzü'nde yaşandığı ortaya çıktı. Beylikdüzü Fatma Şensoy İlkokulu'nda velilerce kaydedilen görüntülerde öğrenciler Atatürk fotoğrafının önünde secde ettiriliyor.

Türkiye'nin birçok ilinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinliklerinde kaydedilen skandal görüntülere bir yenisi daha eklendi. İstanbul Ümraniye, Gaziantep ve Bursa'nın ardından Beylikdüzü'nde bir okulda düzenlenen anma töreninde öğrencilerin Atatürk fotoğrafı önünde secde ettiği ortaya çıktı.

Beylikdüzü’nde bulunan Fatma Şensoy İlkokulu’nda düzenlenen etkinlik kapsamında kürsüye çıkan çocuklar şiirler okudu. Etkinlikte bir çocuk elinde Mustafa Kemal Atatürk’e ait fotoğrafı tutarken, diğer çocuklarda Atatürk ilkelerinin yazılı olduğu bez şeritleri tutarak fotoğraf önünde secde etti. Görüntüler bir veli tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Türkiye'nin birçok yerinde görülen benzer görüntülerin aynı koreografi ürünü olması dikkat çekti. Öğrencilerin secde ettiği görüntüler Milli Eğitim Bakanlığı'nı da harekete geçirirken, skandal koreografinin kim tarafından hazırlandığını merak ediliyor.

Yorumlar 33 Yorum Var
  • İsimsiz varlık 16.11.2019 19:29
    Ben buranın eski mezunlarındanım duyunca şok oldum töbe haşa
  • Mehmet 15.11.2019 16:27
    Cumhurbaşkanı bu konuda açıklama yapmalı.
  • Abdullah 15.11.2019 13:56
    Bo manzara bireysel bir gaflet ve şirk hareketi değildir. Benzer fecaatlerin birden fazla ywrde görülmesi bunun planlı ve bilinçli yapıldığını gösteriyor. Bu mesajların iyi okunması lazım.
  • Leyla 15.11.2019 12:31
    Yazıklar olsun
  • Hakan 15.11.2019 11:52
    Atatürk sevgisi oraya buraya heykel dikmekle olmaz.veya herhangi yapıyın adını atatürk koymakla da olmaz.sevgi icten gelmeli kalpten gelmelidir.biz onu kalbimize gömdük heylelere degil.
Daha fazla yorum görüntüle