Çorum'da, yolda yürüyen Muhsin Bal (72), seyir halindeki kamyonetin yana açılan demir kapağının başına çarpması sonucu yaralandı. Kamyonet sürücüsünün polise giderek teslim olduğu kaza anı da çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, bugün saat 12.00 sıralarında Kale Mahallesi'nde meydana geldi. İsmail Ü., yönetimindeki 19 AZZ 326 plakalı kamyonetin kasasının arka bölümde yer alan ilave demir kapak, aniden yana doğru açıldı. Açılan demir kapak, bu sırada yolda yürümekte olan Muhsin Bal'ın kafasına hızla çarptı. Bal, çarpmanın etkisiyle yere yığıldı. Başından aldığı darbe sonucu yaralanan Bal'a ilk müdahalede bulunan çevredekiler, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Kapağın açıldığının farkında olmayan sürücü ise yoluna devam etti. İhbarla gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalede bulunulan Bal, ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Bal'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Kamyonet sürücüsü, daha sonra polis merkezine teslim oldu. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan kaza anı da çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, seyir halindeki kamyonetin arkasında bulunan kapağın yana doğru hızla açılıp, yolda yürüyen Bal'ın kafasına çarptığı, yere düşen kişiye çevredekilerin yardım ettiği görülüyor.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • kadir 23.11.2019 04:12
    bu işte bir iş var bu 6 7 yıl önceki bir görüntü
  • Terazi 23.11.2019 01:23
    kaza yapan haklı bile olsa haklılık durumuna göre yıl ehliyetine el konulmalı ve GBTsine işlenmeli ki ehliyetimi kaybettim diye gazete ilanı verip yenisini çıkarttırmaya çalışmasın.. . kasıtlı olarak dikkatsiz davranıp kasten çarpıyorlar sonra da görmedim etmedim vs diyerek ceza almıyorlar olmaz. Türk halkı külliyen ahmak mı oldu yoksa?
  • izmir-doğru söyler 21.11.2019 09:50
    komyonetin arka ilavesi dışa doğru sallanması çok abes demekki karşı tarafın kaynağı koptu galiba