Rusya devlet televizyonunda canlı yayınlanan bir tartışma programında, Ukraynalı akademisyen Amerikalı gazeteciye saldırdı.

Rusya devlet televizyonu Russia 1 kanalında yayınlanan ‘Kim Karşı’ adlı tartışma programının önceki günkü bölümüne katılan Ukraynalı siyaset uzmanı Vasil Vakarov ile Amerikalı gazeteci Greg Weiner arasında canlı yayında tartışma çıktı. Vakarov, ABD'nin uyguladığı politikalar nedeniyle Ukrayna'ya en çok zarar veren ülke olduğu eleştirisine, Amerikalı gazeteci Weiner karşı çıktı. İkili arasındaki sözlü tartışma devam ederken, kendine hakim olamayan Vakarov, Weiner’ın suratına su fırlatarak, gazeteciyi itti ve Weiner’ın kafasını stüdyonun duvarına çarpmasına neden oldu. Program sunucusu Dmitry Kulikov ve diğer konuklar ile görevliler araya girerken, programan ara verilerek reklama gidildi.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Başı örtülü 04.12.2019 10:58
    gaza gelmiş haklı iken haksız duruma düşmüş
  • Hüseyin Dayi 24.11.2019 12:00
    iyi etmis eline saglik bu amerikanlar olmazsa dünyada problem kalmaz.
  • dertliyo 24.11.2019 11:31
    helal olsun kardeşime amerikalının duruş şekline ve kıyafetine bakın teksas kanun kaçaklarına benziyor adi iyi yapmış helal olsun herkes haddini bilecek fukara sümüğü gibi yapıştı kalkamıyor ibinlis.
  • Vatandaş 24.11.2019 08:07
    Dünya ABD'yi dışlamalı tepkilerini böyle göstermelidir. Abd'nin gittiği her yer kaos terör ve kan gölü.
  • Ali 24.11.2019 02:08
    Kendileri istediğini yapınca hak gören amerika başkaların düşüncelerine karşı çıkıyor iyi olmuş. Dünya amerikayı dışlamalıdır.
Daha fazla yorum görüntüle