3. Göz Danışmanlık CEO'su ve ekonomist Hikmet Baydar Haber7'den Fuat Öner'in sorularını cevapladı. Doların 7,20'leri görmesinin arkasında ekonomik bir neden olmadığını belirten Baydar, Türkiye'nin tehditlere karşı sergilediği dik duruşu Avrupa'nın bile yapamadığını söyledi. Baydar, "Avrupa'nın ekonomik olarak ABD'ye tamamen bağımlı hale geldi, ABD ticareti kesse Avrupa biter ama Türkiye'nin böyle bir durumu yok." dedi. 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Misafir 01.12.2019 00:48
    Avrupa abd ye bağlıysa dolaylı bağlıdır be gardaşımmm
  • mMuhittin Aksoy 26.11.2019 18:06
    ilk defa benim bagirabagira herkese söyledigimi ama kimse nin anlamadigini söylüyor bizim ABD lerine Ekonomik bir bagimiz yok ama EU ya bagimiz var EU VE ISRAIL Misir ve bazi ülkeler ABD lerine gümrüksüz mal ihrac ediyor ama TC ye yok bu durum .yei bir sey söylüyorlar TC ile bir milyar lik ticaret anlasmasi yapalim diyorlar ABD leri TC yi fakir birakmak icin elinden gelenher seyi yaptilar.
  • ali 26.11.2019 13:13
    iran ile de abd nin ticaret yok ama bak adamları batırıyorlar. abd den korkalım değil, abd ile yapılan ticaretin bitmesi halinde diğer ülkelere yapacağı baskıları nasıl yaracağız onun çaresini bulalım. ekonomik olarak güçlenmemizin yolu akdenizde petrol veya doğalgaz bulmamız gerekiyor. bunu yaparsak olay biter.
  • ÖNCE VATAN 26.11.2019 12:55
    zaten bir laf vardır içerdeki haine kapı kilidi bile tutmaz avrupadan daha çok türk hain var