Fatih'te yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı Çinli turist çift ağır yaralandı. Turistlerin tedavileri devam ederken, kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. 

Kaza geçen Cumartesi Fatih Kennedy Caddesi'nde meydana geldi.Çatladıkapı mevkiinde yolun karşısına geçmeye çalışan Çinli Werfang Mao (66) ile Huang Yuping (64)'e, Taner Özden yönetimindeki 34 BFH 806 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle havada taklalar attıktan sonra yolun kenarına savrulan çift yaralandı. Kazayı görenler yardıma koştu. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çinli çift ambulansla hastaneye kaldırıldı. Samatya Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisine devam edilen Werfang Mao'nun durumunun ağır olduğu öğrenildi. Eşi Huang Yuping'in ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor.  

KAZA ANI KAMERADA 

Öte yandan kaza anına ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Çinli turist çift yolun karşına geçmeye çalışıyor. Sirkeci yönüne giden otomobil çifte çarpıyor. Çinli çift çarpmanın etkisiyle havada takla atıyor. Kazayı gören çevredekiler yardıma koşuyor. Çifte çarpan sürücü de otomobilden iniyor. Sürücü kazanın etkisiyle şoka giriyor. Çifte çarpan sürücü bir taraftan da telefonla birilerini arıyor. 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Hak sever 30.11.2019 10:05
    2015 de çorum da radara düşmüşüm haberim bile yok. Bankadan faiziyle 600 lira çekiyorlar bu hafta. İstanbul'da 50 lik yolda adamlar 100 ile gidiyor.sonra adam karşıdan karşıya niye böyle geçiyor.diyorsunuz. günde eds de 80-100 ceza kesiyorlar sınırsız yap.yoksa adam olmaz bu millet.
  • bayırbucak 28.11.2019 13:58
    nasıl ölümden dönüyorlar anlmadım....
  • Berko 28.11.2019 12:34
    Çin de de mi yoldan böyle geçiyorlar?
  • misafir 28.11.2019 10:55
    intihara mı kalkışmış bu çift, nasıl bir karşıdan karşıya geçmek bu?
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek