KONYA’da, 3 ay önce oto galerici eski ortağı Mehmet Durmaz’ı tabancayla vurarak yaralayan ve 65 gün tutuklu kaldığı cezaevinden 20 gün önce tahliye edilen  İlker Tuğrul Uğurlu (40),  Durmaz'ı dün de 9 yerinden vurarak, yaraladı. Ağır yaralanan Durmaz tedaviye alınırken, Uğurlu polise teslim oldu.

Olay, Selçuklu ilçesi Binkonutlar Mahallesi Cevherhan Sokak’ta bulunan bir sitede meydana geldi. İlker Tuğrul Uğurlu, yaklaşık 3 ay önce, oto galerici eski ortağı Mehmet Durmaz’ı (41) tabancayla vurarak, yaraladı. Tutuklanan Uğurlu, 65 gün hapis yattığı cezaevinden 20 gün önce tahliye edilerek, salıverildi. İddiaya göre aralarında alacak verecek meselesinden husumet olan eski ortaklardan Durmaz, dün akşam saatlerinde Uğurlu’nun yöneticiliğini yaptığı siteye geldi.

İkilinin arasında başlayan tartışmada Durmaz cebinden çıkardığı muşta ile Uğurlu’nun başına vurdu. Uğurlu da belinden çıkardığı tabancayla Durmaz’a ateş etti.
Sitenin güvenlik kameralarına da yansıyan olayda, İlker Tuğrul Uğurlu, peş peşe ateşlemesi üzerine tutukluk yapan tabancasını yeniden çalıştırarak, kurşun yağdırdı.  Durmaz’ın iki bacağı ile kollarına 9 kurşun isabet etti. Beraberinde bulunan arkadaşı Bahattin Çetinkaya(38) da karnından vuruldu. 2 yaralı ambulansla hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı.
İlker Tuğrul Uğurlu ise emniyete giderek polise teslim oldu. Konya Numune Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Uğurlu, basın mensuplarının Neden yaptınız sorusuna Babamı dövüyorlardı, ben de vurdum yanıtını verdi.

Yorumlar 38 Yorum Var
  • Brs 30.11.2019 22:53
    Güvenlik sandalyesini almayı unutmuş yalnız sıkıntı büyük
  • Erd 30.11.2019 16:01
    Ortalık Teksas olmuş
  • Hasan 30.11.2019 14:56
    Avrupa da adam yaralama tehdit bunlara on seneye kadar cezası var. Türkiye de kanun resmen adama git işini bitir öyle gel demiş. Böyle adalet sistemi olursa kime derdini anlatacan.
  • izmir dobracı 30.11.2019 14:14
    ordaki güvenlik neyi bekliyor oturduğu sandalyeyimi koruyor abi yapmayın diye ayırmaya tenezül dahi etmeyen güvenlik ve orda adam defaatçe bıçaklanırken yardıma dahi gitmiyorla r.kaçan kaçana
  • Sançes 30.11.2019 12:54
    Nefsi müdafa var bir nebze ama bir tane sıksa yetermiş.
Daha fazla yorum görüntüle