Bayrampaşa'da bir arkadaşıyla kavga eden bir öğrenci, ertesi gün kurusıkı tabancayla okula geldi. Aynı arkadaşıyla tekrar kavga edip okul koridorunda öğretmen ve öğrencilerin ayırma çabalarına rağmen, kurusıkı tabanca ile bir el ateş eden öğrenci, mobil okul timleri tarafından yakalandı. Dehşet anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Öğrenci ve öğretmenlerin ayırma çabalarına rağmen kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Koridordaki kavgada yere düşen öğrenci, belindeki kurusıkı tabancayla bir el ateş etti. Edilen ateş üzerine öğrenciler panik içinde sağa sola kaçıştı. Eli silahlı öğrenci koridorda gezerek tekrar sınıfa girmeye çalıştı. Elindeki tabanca ile tekrar sınıfa girmek isteyen öğrenci, gelen mobil okul timleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Murat 07.12.2019 12:21
    Kuru sıkı tabancalar neden hala ekmek su gibi satılabiliyor..? Kuru sıkının amacı nedir oyuncak silah olarak mı görülüyor yoksa..?
  • Kurmanc 07.12.2019 11:31
    Öğretmene bak hocam değermi kendini ortaya atmaya ya sana sıksa çocuk daha dün kızı okul kurallarına aykırı giyindiği için uyaran müdürü adı MEB kansız MEB görevden uzaklaştırdı bırak hocam ne bol yeraeler yesinler MEB girer yalar
  • Ayfer ŞAHİN 07.12.2019 11:20
    Saygideger ogretmenimiz canini hice sayarak duruma ve gence mudahale etmeye calismis.kendi canini hice sayarak.ellerinizden opuyorum ogretmenim.
  • Aliya 07.12.2019 11:13
    Müdür bu öğrenciyi uyarıp kızarsa ve bu sosyal medyaya girerse ne olur? Cevap: Müdür derhal görevinden alınır. Sebep: öğrenci kızmak, utanmaz demek, serseri demek
  • German 50 07.12.2019 10:32
    Eli silahli Öğrenci,
Daha fazla yorum görüntüle