Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 60 milyon Euro borçlanma yetkisi istedi. Ankara’daki otobüslerin sayısının artması için EGO'nun kaynaklarının yetersiz olduğunu ifade eden Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinden borçlanma yetkisi istedi.

'Yavaş Ak Partili meclis üyeleri bizi çalıştırmıyor elim kolum bağlı' diyerek propaganda yapıyordu. Mansur Yavaş’ın mazeretin elinden almak ve Ankaralılara daha iyi ulaşım sağlamak adına Ak Parti grubu Mansur Yavaş’a borçlanma yetkisi verdi. Konuyla ilgili bir konuşma yapan AK PARTİ grup başkan vekili  Mümin Altunışık Ankaralılara hizmet bizim en önemli görevimizdir Ankaralıların hayırlı olan çalışmalara biz evet deriz bizi çalıştırmıyor diye Ankaralılara şikayet etmeyin. İşte size destek diyerek borçlanmaya evet diyeceklerini belirtti .

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Galip 15.12.2019 13:47
    Melih Gökçek'e demediklerini bırakmayanlar şimdi daha beterini yapıyor.Neredeyse bir yıl oldu bol bol zamdan başka bir hizmet görmedik.Yazık ettiler Ankara'ya siyasi hırs için şehrin beş yılı gitti.
  • Fatura 14.12.2019 13:30
    Bu paranın nereye gittiğini faturası ile kuruşu kuruşuna devlet öğrenmelidir..bunlar mutlaka bir iş çevireceklerdir istihbarat bunların hepsini takip etmelidir seçimlerde hırsızlıkla gelenlerden her türlü tehlike beklenir..
  • ali 14.12.2019 11:20
    otobüsü kimden alacak bakayım yine kime peşkeş çekecek
  • Hakikat 14.12.2019 05:04
    Niye üretmiyor borç alıyor hani üretim yapıp kar edeceklerdi borç alarak sokak soytarıları da yönetir orayı hani imalat ihracat
  • Değişmez Zihniyet 14.12.2019 04:11
    Borçlanarak daha iyi hizmet yapacağını iddaa ediyor. Borçlanarak sadece günü kurtarırsın. Senin bıraktığın yıkıntıyı 10 sene sonra geride kalanlar düzeltmek için uğraşır durur. IMF den borcu silen AKP'ye bak birde bunlara. Bunların zihniyeti değişmez. Borçlanalım günü kurtaralım bizden sonrakiler toparlasın dursun.
Daha fazla yorum görüntüle