Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Efes'in ABD'li oyun kurucusu Shane Larkin'i milli takımda görmek istediğini söyledi.

Bir televizyon kanalına açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir süredir gündemi meşgul eden "Larkin'in milli takımda oynaması" konusuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Milli Takımı'nda oynayabileceğini söyleyen ABD'li yıldız Shane Larkin'e A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın kapısının açık olduğunu kaydetti. Vatandaş olduğunda kendilerinin gereğini yapacağını dile getiren Erdoğan, "Larkin vatandaşımız oldu mu bilmiyorum. Vatandaş olduğunda biz gereğini yaparız. Böyle başarılı bir basketçiyi milli takımımızda da görmek isteriz. Bu da milli takımı gayet iyi yere taşır" ifadelerini kullandı.

Shane Larkin, daha önce yaptığı açıklamalarda A Milli Basketbol Takımı için oynayabileceğini söylemiş, bunun üzerine Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ve A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ufuk Sarıca, kararın kendilerinde olmadığını dile getirmişti.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • fatih 42 16.12.2019 16:32
    bence millet vekilleride yabancı olsun bakanlarda milli duygu kalmadı zaten
  • izmir 16.12.2019 14:06
    ilk kendi oyuncularımıza destek verelim ondan sonra yabancıları oynatın
  • Gayet İyi 16.12.2019 11:54
    Çok iyi olur
  • TüremişEYT 16.12.2019 10:20
    sorulacak sorular belirlenmiş elinde kumanda haritada cevap vereceği yer daire içine alınmış sonra sorulara cevap veriyor sorulacak sorular belirlendikten sonra ne anlamı kalıyor bu proğramın aman sıkıştırmayın şu soruları sorun güzel iş
  • Zeki 16.12.2019 09:47
    Helal reis, cok iyi hamle
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek