İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk'te yayınlanan "Hafta Sonu Özel" programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin sözleri üzerine Soylu, "Onun pilden anladığı C4'e takılan pil. Bu onların alanı değil. Böyle bir tartışmayı onlarla yapmanın bir anlamı yok" dedi.

SEZAİ TEMELLİ NE DEMİŞTİ?

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, partisinin Batman İl Kongresi'nde yerli otomobil ile ilgili açıklamalarda bulundu. Temelli, "Yok, daha ortada araba yok, İtalya'da yaptırıp getirmişler. Benim çocukluğumda bir tekerleme vardı, 'eller aya bizler yaya' şimdi bu değişti 'eller Mars'a bizler pilli arabaya.' Bir pilli araba yaptılar. Bunu öyle bir anlatıyor ki mucize. Araba daha ortada yok, ne zaman üretileceği belli değil. Motoru ise zaten yok ama bu yerli ve milli. Kafayı yerli ve milliye takmışlar." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 68 Yorum Var
  • hüsnü 01.01.2020 00:41
    adam hem hdp li olacak hemde vatan haini olmayacak mümkünmü ..
  • Erol 31.12.2019 10:41
    Çekemeyenler çatlasın. Helal olsun sana sn. Soylu iyi kapak.
  • Ahmet manavgat 30.12.2019 17:33
    Evet sayın soylu doğru konuşmuş.. Durmak yok daha çok çalışmalıyız...
  • ozan 30.12.2019 17:10
    ancak bu cevap kapak olurdu,sayın bakanımızda oturtmuş yerine,hamd olsun böyle bir içişleri bakanımız var ,yoksa bir chp,hdp linin içişleri bakanlığını düşünemiyorum ne halde olurduk .
  • hakan 30.12.2019 16:56
    Ben akpye oy vermedim hiç bir zaman ama bu araba konusunda kim yaparsa yapsın memlekete hizmet için yapıyor. Bunlar birde mecliste kafayı tabi ki yerli ve milliye takacağız neye takacağız bunlar kürt halkının hakkını mı savunuyor şimdi.
Daha fazla yorum görüntüle