Suudi Arabistan'ın el-Kasım bölgesini çöl çekirgeleri bastı.

Suudi Arabistan'ın el-Kasım bölgesini çöl çekirgeleri basarak kısa sürede bölgenin birçok noktasına yayıldı. Çöl çekirgesi sürülerinin ekinlere zarar verdiğini belirten yerli halk, duruma müdahale edilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Çekirge istilalarının sıkça görüldüğü Suudi Arabistan’da, geçtiğimiz Şubat ayında şiddetli yağış ve rüzgarın etkisiyle bir çöl çekirgesi istilası daha yaşanmıştı.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • gizli 12.03.2020 16:03
    islam güc olsun diye kulanan bir ülke orası bu uyarıların ne anlama geldiğini biliyorsunuzdur yinede yardımcınız olsun
  • mehmet 31.12.2019 18:29
    Bu bir uyarı anlayana
  • medo 31.12.2019 18:19
    İnşallah yakın zamanda Ebabiller de başınıza taş yağdırır. İlahi tokat elbet bir gün ensenize inecek.İslam aleyhine iblisle iş birliği yapmanızın cezasını eninde sonunda çekeceksiniz.
  • SARIÇİÇEK 31.12.2019 16:38
    Elhamdulillah Suud araplar anlarsa anlar anlamazlarsa Rabbim anlatır böyle...?
  • Muhammet 31.12.2019 15:40
    Biz müslümanlar deme kardeş her an her şeye sadece Allahın (c.c) gücü ve kudreti yeter yetişir. Dua bir şey yapmaktır , verdiğin sadaka yardım kuruluşlarına bağış bir şey yapmaktır , ülke olarak yanlarında durmak olabildiğince erzak ,asker , silah , gıda , ilaç yönünden yardımcı olmak ve dünyaya her daim bunu haykırmak çok şey yapmaktır. Onların canı yandığında seninde canın yanması ve kalben buuz etmen dahi bir şey yapmaktır. Geçmişte de çok zalimler vardı amma mazlumun da Allahı(c.c) var her daim elhamdülillah. Mazlum öldü de zalim ölme dimi ?
Daha fazla yorum görüntüle