İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari'deki Geçitli Jandarma Karakol Komutanlığı'ndaki nöbetçi kulelerini ziyaret etti.

Soylu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Hakkari Valisi İdris Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ve beraberindeki heyetle Geçitli Jandarma Karakol Komutanlığı'na geldi.

Telefondan görüntülü arama yöntemiyle nöbet tutan bazı jandarma personeliyle görüşen Soylu, personele görevlerinde başarılar diledi. Bakan Soylu ayrıca Ankara, İstanbul, İzmir ve Diyarbakır valileriyle telekonferans yöntemiyle konuşarak yeni yıllarını tebrik etti. Daha sonra nöbetçi kulelerini gezen Bakan Soylu, burada askerlerle sohbet etti.

Nöbet tutan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Başboğa'nın annesiyle telefonla görüşen Soylu, "Vatana çok güzel asker yetiştirmişsiniz Allah razı olsun. O nöbetteydi, biz de onu ziyaret ettik. Yeni yıla onlarla girdik. Allah onları size bağışlasın" dedi. Anne Nuray Başboğa da "Çocuklarımızı düşündüğünüz için çok teşekkür ederim, duygulandım. Sayın Bakanım, iki askerim var biri yanınızda diğeri de Suriye'de." ifadesini kullandı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • MetehanGülsah 01.01.2020 14:35
    ben bu adamı seviyorum bee
  • Adsız 01.01.2020 11:41
    İyiki varsınız
  • KARADERELİ 01.01.2020 11:25
    Sayın Bakanım, sizi ve şahsınızda bütün mesai arkadaşlarınızı kutlarım, Allah sizlerden razı olsun. Amin
  • Misafir 01.01.2020 11:20
    Sayın bakanım sizinle ilgili haber olunca biraz daha özenle ve dikkatle okurum ve şu kanaata vardım , diyebilirimki zatialinizin asker ziyereti ve sınır boyundaki birlikleri ziyaretinizle şimdiye kadar gelmiş geçmiş iç isleri bakanlarınin ziyaret sayısi aynı halen fazlası bile var allah yar ve yardımcın olsun hakkıni helal ediniz
  • Vangölü 01.01.2020 11:02
    Rabbim hepinizi bagislasin insallah
Daha fazla yorum görüntüle