New York Times gazetesi, Tahran'da düşen Ukrayna Havayollarına ait yolcu uçağının İran'a ait füzeyle vurulduğunu gösteren görüntülere ulaştığını yazdı. New York Times'ın haberine göre, Ukrayna Havayollarına ait yolcu uçağı Tahran'dan havalandıktan dakikalar sonra İran'a ait bir füzeyle vuruldu.

Haberde, gazetenin ulaştığı görüntülerde, uçağın Tahran Havalimanı yakınlarında Parand kenti üzerinde İran'a ait bir füzeyle vurulduktan sonra düştüğünün yer aldığı belirtildi.

 Füzenin Ukrayna uçağına isabet etmesinin ardından uçakta küçük bir patlama yaşandığı öne sürülen haberde, uçağın kısa bir süre uçtuktan sonra havalimanına dönüş yaparken alev alarak düştüğü kaydedildi.

Ukrayna'nın başkenti Kiev'e gitmek üzere Tahran İmam Humeyni Uluslararası Havalimanı'ndan havalanan Boeing 737 tipi yolcu uçağı, önceki sabah kalkıştan kısa süre sonra düşmüş, uçaktaki yolcu ve mürettebattan oluşan 176 kişi hayatını kaybetmişti.

Yorumlar 43 Yorum Var
  • Misafir 11.01.2020 00:40
    O saatde olayın olacağını bilen birisi ancak çekebilir demekki iran icindede abd conileri var
  • Kenan... 10.01.2020 22:27
    Ucak tan ziyade, füze kalkanı ile düşürülen başka bir füze bu. Akıl karișikligi cikartarak Iran üzerine kazayi yıkmak istiyorlar. Ucak daha yeni kalkis yapmış. Tonlarca yakit yüklü uçağın patlamasi öyle cakmak çakması gibi kivilcim olamaz. Azcık beyni olan patlamaya dikkatli bakınca anlar, neyin ne olduğunu.
  • Ali 10.01.2020 20:53
    Füze çarpsa o uçaktakiler parçalanır sağa sola dağılır ve enkazı dahi bulamazsın. Bu bariz bir motor arızası ve batı ile abd orkestra şekilde manipülasyon yapıyorlar. Gündemi değiştirmek için. Malum bir süre önce İran füze ile sözde dünya devini vurdu.
  • ekrem 34 10.01.2020 17:47
    uçağa bineceksen kazayı Göze alacaksın, sonradan Ağlamayacaksın. bence uçağın motoru patladi ve kanat alev aldı. Teknik kaza.
  • Akinci 10.01.2020 17:03
    Gece yarisi yolcu ucagi kaydeden biri olmusmudur. İkiz kuleler olayinin hatirlatiyor.
Daha fazla yorum görüntüle