Video7 dünyanın en acayip haberlerini sizler için derledi.

Spiker: Hülya TAŞ

Kurgu: Serdar GÜNEŞ

Kameraman: Mehmet CEBECİ

Çin’de otobüs durağı çöküyor. Hem otobüsü hem yolcuları yutuyor. Doğal gaz hattının geçtiği çukurda patlama yaşanmasıyla 16 kişinin hayatına mal olan facia yaşanıyor.

Iğdır’da gerçekleşen bir toplu töreninde 31 çocuk sünnet ediliyor. 7 yaşındaki Can ise can havliyle sünnetten kaçıyor. Kendisini arabaya kilitliyor. 

Sultanbeyli’de yolunu kesen asabi horoza taş atan postacının dramını izliyoruz

Ermenistan’da aracını kontrol eden sürücü, kendisine çarpmak üzere olan aracı son anda fark ediyor. İnanılmaz bir refleksle ölümden dönüyor.

Suudi Arabistan’da bir düğün konvoyuna gidiyoruz. Silahlarla kutlama yapmaya hazırlanan davetliler dengelerini kaybedip kamyonet kasasından yola düşüyor.

27 Ocak Pazartesi günü Kanal 7 ekranlarında başlayacak olan "Ayvaz Şef ile Mutfağım Şahane" programının çekimleri sırasında şef Ayvaz Akbacak balık yakalamak isterken denize düştü.
Yunus ballığından sincaba, iguanasından  bal arısına… İşte hayvanların şakacı halleri

Dünyada hayvan hakları konusunda mangalda kül bırakmayan ülkelerde sokak hayvanı kültürü bile yoktur. Türkiye’de ise sokak hayvanları yağmurda ıslanınca kurulanmaya kadar her hizmeti alır. 

Bu köpeğin belli ki acelesi var. Sahibini onu araçta bırakıp biraz gecikince, kornaya basıp adeta “Hadi gel de gidelim” diyor.

Aç gözlü inek önündekiyle yetinmiyor, yanındaki arkadaşının da yemek kovasını afiyetle mideye indiriyor.

Rize’de gençler karın tadını çıkarıyor. Bir köpek de onlara katılmak istiyor. Köpeğin kendisine saldırdığını düşünen genç korkunca arkadaşlarının alay konusu oluyor.

Hindistan’da bir fil su tankına düşüyor. Kurtarmak için ancak koca bir vinç gerekiyor.

Çin’de bir kamyon önündeki araçları ısrarla sollamak isteyince büyük bir faciaya neden oluyor. 

Bombalardan kaçan Suriyelilerin tek amaçları sadece hayatta kalabilmek.. Ama onları misafir etmek ise hala bazılarına ağır geliyor. Halepli Cuma da bu vicdansızlığı yaşayanlardan. “83 aldığım sınavda 'Suriyeli'yim diye 45 verdiler” diyerek ırkçılığın geldiği boyutu özetliyor.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • gakkoş 21.01.2020 13:46
    Dua ettim çin olsun diye Allah kabul etti.Bir dua daha Allahım İsraili Abdyi ve diğer emperyalistleri yok et.
  • İstanbul 21.01.2020 11:15
    Suriyeli diye bir insanı dışlamak ne yahu. Bu ülkede yaşayan insanların yüzde doksanı bin yıldan beri çeşitli coğrafyalardan göç edip bu ülkeyi vatan bellemiş insanların torunları. Ha ben illede göçmen değilim diyorsan o zaman sen bu toprakların yerlisi olan Romalıların falan soyundan geliyorsundur.
  • ziya 17.01.2020 20:17
    cin limanina atomla gereken yapilmasa cin 20 yil icinde amerikanin yerini alip musluman katliamina baslayacak biri birakip biri baslayacak muslumanalra suzlme bu zaman gelmeden isimsiz gemiyle cin limanina gereken yapilmali cin limani cinin can damari
  • kadir 17.01.2020 18:53
    bence videolardaki arka plan müzeklerini gözden geçirin. hiç konuya uygun olmayan müzik koymuşsunuz.
  • Angaralı 17.01.2020 18:29
    Bende öğretmenim suriyeli öğrencilerime azıcık fazla not veririm ki hevesleri kırılmasın o nasıl bir hocaymış öyle kibirli egoist eksik olsun
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek