Başakşehir'de köpeğinin sürücünün üzerine atlamasıyla kontrolden çıkan otomobil, demir dubaya çarparak devrildi. Sürücünün yara almadan kurtulduğu kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Başakşehir 1. Kısım Akdeniz Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre seyir halindeki otomobilin sürücüsünün üzerine yanında bulunan köpeği atladı. Bunun üzerine sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, demir dubaya çarparak devrildi. Devrilen otomobil, yaklaşık 15 metre sürüklendikten sonra durabildi. Olayı gören vatandaşlar hemen 112 ekiplerine haber verdi. Sürücü, vatandaşların yardımıyla otomobilin içinden çıkarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kaza yapan sürücünün durumunun iyi olduğunu belirledi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA 

Yaşanan kazı anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, sürücünün kontrolünden çıkan otomobilin demir dubaya vurduğu, çarpmanın şiddetiyle yan yattığı görülüyor.

Kazanın sesini duyup dışarıya çıkan Mehmetcan Yeşilgül, "Sabah ofisteydik, sesi duyunca dışarıya doğru geldik. Kaldırıma çarptıktan sonra kontrolü kaybedince araba yan devrilmiş.  Köpeği de vardı içeride. Köpeği üstüne geldiği için kontrolü kaybettiğini söylemiş, yer de kaygandı." dedi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • zafer gülten 20.01.2020 14:55
    her işte bir hayır vardır....dikkat edilirse ölen ve yaralanan yok....köpekler 6 ıncı hissi kuvvetli hayvanlardır,kimbilir belki o an sahibinin üstüne atlamayıp o kazayı meydana getirmese,belki başlarına ölümüne daha büyük bir kaza gelecekti....
  • Ahmet 20.01.2020 12:02
    Bazı şeyleri nereye konumlandıracağımızı bilemez hâle geldik. Allah yarattığı her varlığı yaşayacağı ortama göre yaratmış ve o donanıma sahip olarak. İnsana ise akıl, fikir, ve işlevsellik vermiş, el, kol, bacak vs. Bırakalım her şey kendi doğal yaşam alanı içinde yaşasın gitsin. Yıllar önce yine böyle bir haber görmüştüm ve akabine sürücü vefat etmişti. Demem o ki, köpeğin, kedinin, yılanın vs nin yeri araç değil, biz nasıl ormanda yaşamaya zorlanıyorsak onlar da evde, oto da yaşamaya zorlanıyor emin olun.
  • BASKAN 20.01.2020 11:14
    Demir dubalardan kurtulup plastik duba koyalım
  • vatandaş 20.01.2020 10:21
    ha araçta telefonla konuşmuşsun ha köpekle binmişsin farkı yok ikiside dikkat dağıtıyor. köpekte araçta özel koltukta bağlı taşınmalı.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek