Antalya'da bir halk otobüsü şoförü, durakta yolcu alırken aracına binen köpeği üşümemesi için 1,5 saat gezdirdi.

Büyükşehir Belediyesine ait 07 AU 0180 plakalı halk otobüsünün sürücüsü Taner Özgün, Varsak-Tıp Fakültesi hattında sefer yaparken 100. Yıl durağında yolcu almak için durdu. Kapılar açılınca soğukta üşüyen golden cinsi köpek, hızla otobüsün içine girdi. Köpeğin soğuktan etkilendiğini fark eden sürücü, hayvanı araçtan indirmeyerek 1,5 saatlik seferini tamamladı.Özgün, tasması bulunan köpeği sahibine ulaştırılması için Antalya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi personeline teslim etti. Köpeğin otobüste yolculuk yapmasından yolcuların da mutlu olduğunu anlatan Özgün, hayvanın her komutu yerine getirdiğini ve çok sevimli olduğunu söyledi. Özgün, "Tıp Fakültesi durağında otobüsten indi. Kaybolmaması için tekrar otobüse bindirdik. Onu öyle yapayalnız sokakta bırakmaya vicdanım el vermedi. İnşallah sahibi bir an önce çıkar." ifadesini kullandı.

Köpeğin otobüsteki yolculuğunda renkli görüntüler yaşandı.
Belediye tarafından basın mensuplarıyla paylaşılan otobüsün güvenlik kamerası kayıtlarında, araca binen köpeğin koltukların arasında dolaştığı ve yolcuların hayvanı sevdiği görülüyor.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • zafer gülten 23.01.2020 00:16
    hayvan sevgisini kınayanlar....sevgili peygamberimiz bir kediyi uyandırmamak için hırkasını kesmişti unutmayın.bunlar Allah ın kulları imtihanıdır,merhamet etmeyene merhamet olunmaz.
  • hoca 22.01.2020 23:36
    Bırakın bu fantezileri lütfen! Evde veya kucakta hayvan olmaz! Yanlış yapıyorsunuz! Bunu söylemekle hayvan sevmemek anlamında gelmez. Hayvan kendine ait yerde mutludur. kafeste kuş, akvaryumda balık mutlu olmaz. Bu ev hayvanları bir gün büyük bir salgına neden olursa hiç şaşırmam. Kapsına fakir insan yaklaştırmayanların hayvan görünce "vicdanlı" kesilmesi çok çirkindir. samimiyetsizlik sırıtıyor.
  • Paol 22.01.2020 22:52
    Al evinde besle o kadar seviyorsan millet kafayı yemiş
  • Hamdi Doğrusöz 22.01.2020 20:41
    Köpekler ü ş ü m e z. Allah onları dış mekanda yaşamak üzere yaratmıştır. Doğal dengeye müdahale etmeyi bırakın artık. Size göre yılanlar da üşür belki. Kutup ayıları da üşüyordur mutlaka. Nede olsa hava sıcaklığı -20-50 arasında değişiyor da.
  • zafer gülten 22.01.2020 20:18
    bir hastalığı yoksa -Golden cinsi-köpekler epey pahalı cins köpekler,sahibi çıkar sanırım.ama Antalya zenginlerin çok olduğu yer,böyle 3-5 bin tl lik köpekleri zevk ve gösteriş için alıp ,hevesi geçince sokağa salanlarda var.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek