15 Temmuz şehidinin annesi, Esra Elönü'nün sunduğu Arafta Sorular programına katıldı. Gözyaşlarını tutamayan acılı anne, "KHK mağdurları varmış ya. Onlar belki işini kaybettiler.Ben evladımı kaybettim. Ben 3 sene kapının önünde oturdum. Kendimi kandırarak oğlum buradan çıkacak mı diye bekledim" diye konuştu. 

Yorumlar 50 Yorum Var
  • Serdar 24.01.2020 11:18
    Adalet odur ki; bu teyzenin oğluna kurşun sıkan alçaklara cezasını vermekte çok kati ve keskin olmalı, aynı zamanda eğer varsa haksız yere yada komplo ile bu örgütle ilişkilendirilen insanlar bu insanları da en hızlı şekilde aklamalı ve mağduriyetlerini gidermeli.
  • alp 24.01.2020 10:49
    khk maduruymuş...yesinler sizin madurluğunuzu...hadi ordan...vatan hainleri...şehitlerimiz gazilerimizin yakınları madur değilmi...
  • ibrahim 24.01.2020 10:47
    şimdi biz ne desek bu konuda boş konuşmuş olacağız allah kimseye evlat acısı vermesin zor bir durum yılmaz kardeşimin de dediği gibi yaşadığımız acılar başkalarının mağdur olmasını hoş görmemizi gerektirmez biz öyle bir peygamberin ümmetiyiz ki o kendine zulmedenlere vakti geldiğinde bugün size kınamak yok hepiniz serbestsiniz demişti hz yusuf gibi kaldı ki khk ile mağdur olanlar da olabilir biz bir zulme uğradıysak haksızlık karşısında önce biz durmalıyız eğer böyle düşünmeyeceksek mahkemeye de gerek yoktur herrkes kendi adaletini sağlayabilir çünkü zulme uğramıştır der başka bir zulme de biz kapı aralarız işte bunun için adalet mülkün temelidir
  • oben 24.01.2020 10:35
    Allah rahmet eylesin Düşmanımda evlat acısı görmesin çok zor Allah bildiği gibi yapsın hainleri ve yardımcılarını
  • Hamdi 24.01.2020 10:05
    Mağduriyet yok. Ortada sadece 15 Temmuz gerçeği var ve FETÖ tarafından şehit edilmiş yüzlerce vatandaşımız var. İntikamları son fetöcüden alınana kadar durmak yok.
Daha fazla yorum görüntüle