Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yürüttüğü yerli otomobil projesinin yeni detayları ortya çıkmaya devam ediyor. TOGG'un sosyal medya hesabından en çok merak edilen özelliğinin nasıl çalıştığına dair yeni bir video yayınlandı.

Yapılan açıklamada, 'Sürekli bağlantılı teknolojisiyle #TürkiyeninOtomobili, akıllı cihazlar ile iletişim kurarak hayatınızı kolaylaştıracak ve size yeni bir yaşam alanı sunacak.'' ifadeleri yer aldı.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Hyr 26.01.2020 20:14
    Gooogle da mutfakta ocağın açık kaldığını görebilecek mi.
  • Necati 25.01.2020 11:20
    Bizim yerli olarak ürettiğimiz her şey çok güzel.Nasıl örneğin Atak helikopterleri,Milgemler,İhalar,Sihalar vb. nasıl bunları almak için sıraya giriyorlarsa bu otomobilleri almak içinde can atacaklar.Kimsenin şüphesi olmasın.Çok harika olmuş.Beklediğimizden çok çok üstün.Emeği geçen herkesten Allah Razı olsun.Yıllarca yabancı devletler bizim sırtımızdan tonla para kazandı.Artık yeter.
  • sedat kuzey 25.01.2020 10:41
    Bir kaç sene önce yerli otomobilin bantlı kamufüle modelinin test sürüşü yapılırmış gibi gösterildiğinde ki tepkimiz albea linea tarzı bir araç hissiyatı verdi bize.içten içe onada olur gözüyle baktık yeterki yerli olsun diye.Fakat şuanlı aracımızın tasarımı ve özel fonkisyonlarına baktığımda bir rüya gibi geliyor.muhteşem bir gelişme.tabi ki kendiliğinden gelişmedi Allah'ın izniyle bizim Türk mühendislerimizin bilgisi birikimi tecrübesi ile gelişti.Allah emeği geçen herkesten razı olsun.hayırlısı ile bitirip binmeyide nasip etsin bu millete.
  • tarkan 25.01.2020 10:30
    temel atıldımı bekliyoruz
  • Mehmet KASTAMONU 25.01.2020 09:53
    AZ ÇOK BİR FİKİR BİR PAYLAŞIM VAR ! BİRİSİ DİYOR Kİ SİZ BU ANLATTIKLARIMA LAYIKSINIZ BERABER BAŞARA BİLİRİZ kardeşim hala ne düşünüyordunuz ? 1990 ve 1995 millete doğan L S L SLX SATMAYA YETİŞEMEDİLER MİLLETE KAPDIRDLAR TRİLYONLAR CA PARA KAZANDILAR KÖTÜ ARABADAN A B ARAÇLARA ABS KILİMA SANRUF VAR KEN EN BASİT STANDARTLAR YILLAR SONRA BİZİM ÜRETİLEN ARAÇLARA MONTE EDİLDİ BİRLİK BERABERLİK EL ELE VERİP MEMLEKETİMİZDE ÜRETİLEN YAPILANA DESTEK OLALIM !!! ŞİM BU OLUR BEŞ YIL SONRA DAHA ÜSTÜNÜ AKSINI DÜŞÜNEN BENCE SATILMIŞ HAİN DİR .....
Daha fazla yorum görüntüle