Antalya'da kontrolden çıkan kamyonetin kafeteryaya girdiği kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
Kepez ilçesinde Mehmet Aktaş'ın kullandığı 50 SK 051 plakalı kamyonet, Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali'nde sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan kamyonet, yol kenarındaki kafeteryaya girdi.
Kazada sürücüler hafif yaralanırken, olay sırasında müşteri bulunmayan iş yerinde hasar oluştu. Kaza anı yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Videoda, hal içindeki yan yolda ilerleyen kamyonet ile hale giriş yapan hafif ticari aracın çarpıştığı ve kamyonetin sağa sola savrulduktan sonra iş yerine girdiği görülüyor.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • mehmet 26.01.2020 19:06
    sen kafayı yemişsin. her işi strese bağlamışsın. ne stresi??? esas mesele cezalarda. yay geçidinde cezayı arttırdılar ne oldu araç sürücüleri yay geçidinde yavaşlıyor veya duruyor. cezalar bir an önce arttırılmalı. en az 10 kat.
  • Mizah 26.01.2020 17:22
    Bu kontrolden çıkmak değil , öküzlük. Solunda araba varken sokağa girmeye çalışan bir maganda , pimi çekilmiş bomba , kafayı yemiş bir trafik canavarı. İnsanlar çıldırdı. Trafik stresi ve acele en büyük problemimiz. Her geçen gün daha sorunlu hale gelen şehirlerimiz bizi çıldırtıyor. Kalp hastalıklarının birinci sebebi sigara değil STRES. Hadi onu haram kılın. Ya da içinde yaşanmaz hale getirdiğiniz şehirleri düzeltin.