Elazığ'da enkaz altından kurtuluşuna vesile olan Suriyeli'ye teşekkürünü dile getirerek sosyal medyada gündem olan depremzede Dürdane Aydın'ın, kendisiyle eşini kurtaran Suriyeli üniversite öğrencisi Mahmud el Osman ile buluşmasında duygusal anlar yaşandı.

Yorumlar 20 Yorum Var
  • doğan 30.01.2020 11:41
    suriye devleti Osmanlı yıkılınca kalemle sınırları çizilerek kurulan sahte Amerika israil rusya uydusu kimsesiz bir devlettir bu yüzden onlar da bizde biriz hep beraberiz onları kötüleyenler alçaktır haindir
  • Mete 30.01.2020 00:44
    Birileri bir şey yapsın. Binalar bir an önce kontrol edilmeli! Düzce depremini yaşadım. Çok bina yıkılacak. İnsanlar göçük altında ölümü bekleyecek. Çürük bina çok. 7 üzerinde deprem bekleniyor. Bir dakikaya yakın sürecek. Daha 5. saniye de inanın binalar insanların üzerine yıkılacak. Bazı binaları görüyorum. Söylüyorum . O koca siteler yıkılacak. Ve kimse yardım edemeyecek!
  • sel yaz 29.01.2020 14:19
    Allah suriyeli kardeşimizden razı olsun . Depremde göcükden elleri ile kazıyarak bir kardeşimizi kurtardı , biz bunu asla unutmayız, Allah cc suriyede , suriyelilerin vatanından kopmaması adına gece gunduz demeden suriye liler için , savaşan ve şehit düşen mehmetciklerimize gani gani rahmet eylesin , Eminimki suriyeli kardeşimizin bu yaptığı nı biz asla unutmayız, Emınımkı vatanından olup ülkemize sıgınan suriyeli kardeşlerimizde , suriyede savaşan ordumuzun mensuğları için aynı duayı ediyorlar bu ugurda şehit olan askerlerimizi rahmetle yad ediyorlar , emınımkı asla ve kata yuzyıllarca ubutmayacaklar , kardeşlik güzeldir .
  • faruk 29.01.2020 14:05
    allah ondan ve bütün yardım eli uzatanlardan razı olsun allah bütün müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun
  • Ruhi 29.01.2020 11:47
    Yiğit çocukmuş. Ne kadar mazlum duruyor. Rabbim Suriyeli kardeşlerimize yardım etsin ve tez vakit vatanlarında eski huzuru bulsunlar inşallah.
Daha fazla yorum görüntüle