CHP İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun, "Dindar nesil istemiyoruz" diyerek CHP zihniyetini bir kez daha deşifre etti. Torun, bu skandal açıklamalarına Atatürk'ü kalkan etmeye çalıştı. 28 Şubat zihniyetinin bitmediğini bir kere daha kanıtlayan CHP'li başkan, isim vermeden Başkan Erdoğan'ı hedef aldı. Torun, "Biz birilerinin söylediği gibi kindar ve dindar nesiller istemiyoruz. Bunu Atatürk'ün bize göstermiş olduğu ilkeler doğrultusunda fikri hür, vicdanı hür tam bağımsız Türkiye savunucusu ve özlemcisi olan gençlerimizle bu ülkeyi yarınlara taşıyacağımıza inanıyoruz. Umudumuzda haklıyız ve bunu başaracak gençlerimiz olduğunu görüyoruz. Bu bizi oldukça gururlandırıyor" ifadelerini kullandı. Torun'un bu skandal açıklamalarına tepki yağdı.

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı'nda, dün akşam 'Gençlik Kolları Başkan Adayı Tanıtımı' toplantısı yapıldı.

Toplantıya, CHP İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun ile CHP İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayı Okan Göktaş ve parti üyeleri katıldı. Aday tanıtımının yapılmasının ardından konuşan Torun, isim vermeyerek Başkan Erdoğan'nı hedef aldı.

.

Yorumlar 214 Yorum Var
  • gariban 02.02.2020 12:03
    Kindar nesil istemeyen ancak dinden ve dindarlardan nefret eden sapık fikir ve zihniyet sahibi kindar. Kininiz ezanlarımızı susturmuş, alimlerimizi astırmış, camilerimizi kapatmış, Kuran'ımızı yasaklatmıştı. Şimdide kindar nesil istemiyormuş. İşa kendinden başlamalısın din düşmanı. .
  • Erpinar 02.02.2020 00:08
    Sünnet inkarcılığı ile başlayıp geçmiş İslami düşünce birikiminden nefret ettiren zihniyetin sapkın kollarına meydan kaldı. Gençlere zehir enjekte etmekle meşguller!
  • Misafir 01.02.2020 23:52
    Şu yüce dinimize olan Kindarlığınız bi bitmedi
  • atak43 01.02.2020 19:32
    Bravo başkan. Çoğunuzun söyleyemediği gerçeğinizi açıkça ilan ettin.Seni bu yönden tebrik ediyorum. Senin dindar olman olmaman bizim umurumuzda değil. Bu yaşından sonra senin yolundan çevirecek değiliz. Sen Din düşmanlığına devam et. Bizim amacımız senin gibi din düşmanlığını gençlerimize aşılanmasını elimizden geldiğince engellemek. Hani. Karıncanın Hz. İbrahimin ateşine su taşıması gibi. Tarafımız belli olsun.
  • CEMŞİT 01.02.2020 19:28
    BİZİM DİNDAR OLDUĞUMUZ DOĞRUDUR ama siz gerçekten kindardınız, hala da kindarsınız...
Daha fazla yorum görüntüle