MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Elazığ'daki depremin ardından ortaya konan milli birlik ve beraberlik tablosu memnuniyet vericidir. Türk milleti tarih boyunca felaketlere teslim olmamıştır. Deprem felaketi, çığ düşmesi ve uçak kazasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Deprem üzerinden siyaset yapan provokatörler ortaya çıkmıştır. 1999 Marmara depremi ile Elazığ depremini tartıya çıkarmak ayıp değil midir? Ahlaksızlık değil midir? Depremler arasında siyasi kıyas yapma, birlik ve kardeşlik duygusuna hançer sallamaktır.

"ŞAM'A GİRİLMELİ! YANSIN SURİYE YIKILSIN İDLİB"

Zalimler kana doymamış ve bir kez daha evlatlarımıza kastetmiştir. Artık buna tahammül edecek sabrımız kalmamıştır. Türk milletinin sabrını sınamaya çalışanlar tarihin her döneminde ağır bedeller ödemiştir.

Esed katildir, gayri meşrudur. 

Husumetin kaynağı Esed'dir. Rusya iyi niyetli değildir. Hükümetin Rusya ile ilişkileri gözden geçirmesi samimi dileğimizdir. Şehitlerimizin vebali Rusya'nın omuzlarındadır.

Şam'a girmeyi şimdiden planlamalı. Yansın Suriye, yıkılsın İdlib, kahrolsun zalim Esed. Esed'in defterini dürmek varken temas önerisinde olanlar cinayete ve ihanete ortaktır. 

"KILIÇDAROĞLU VATANA İHANET İÇERİSİNDEDİR"

Bilinsin ki, Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Esed savaş suçlusudur. Hak ettiği cezayı almalıdır. Türkiye'de tek adam rejimi yalanlarını atanların Esed'i görmezden gelenler dökülen kana ortaktır. Türk devletini suçlayanlar Kılıçdaroğlu ve diğerleri vatana ihanet içerisindedir.

Kılıçdaroğlu FETÖ'nün siyasi ayağını açıklayacakmış. Boy aynasına baksa ayağı da gövdeyi de görecektir. 15 Temmuz başarılı olsa darbenin Cumhurbaşkanı, Başbakanı kim olacaktı? Kılıçdaroğlu burada görev alacak mıydı? 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Bozkurt 14.02.2020 18:11
    Rusya adam ol bozkurtlar olarak seferberliği hazırız önce vatan
  • Adem 14.02.2020 15:35
    Aslan kükredi ALLAH sana ömür versin Devlet bahçeli
  • cCc 11.02.2020 14:54
    Ağzına sağlık reis. Allah sana ömür versin.
  • 5521 11.02.2020 13:26
    helal olsun