Mersin'de bir açılışta caddeden geçenleri eğlendirmeye çalışan palyaço, saldırıya uğradı. Tipini beğenmediğinden dolayı palyaçoya önce yumruk atan, ardından yerde tekmeleyen şahsı, çevredekiler sakinleştirerek, bölgeden uzaklaştırdı.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • hayat 18.02.2020 12:55
    palyaço olması istediği herkese her hareketi yapabileceği anlamına gelmiyor
  • qwer 18.02.2020 11:13
    Palyaço insanların yolunu kesip yüzüne bakıyor. Resmen taciz. Telefonla konuşanda rahatsız oluyor bu hareketten ve elini hafifçe kaldırıp yolunu değiştirip uzaklaşıyor. Şimdi bu palyaçoluk mu yapıyor. O zaman insanlar neden gülmüyor. Acaba saldıracak mı dedirten saldırgan bir tavır var palyaçoda. Kıyafeti olmasa kesin saldıracak denir. Zaten 2. adamın önünü kestikten sonra laflamanın ardından ilk yaptığı fiziksel müdehale ve karşılığını alıyor. Öncesinde de tesettürlü bayanın yolunu kesmiş.
  • tora 18.02.2020 11:02
    yahu harçlığını kazanmaya çalışan muhtemelen üniversite öğrencisi genç. kimseye zararı yok. bir sineğe bile eziyet edilmesi günahken bu zararsız bu gence yapılan saldırıyı doğru bulanlara Allah akıl fikir versin... adam çok muhtemelen rengin bile farkında değil. bıçağı adam öldürürsen haram ekmek kesersen helal... renkler tutsa bile bi anlamı yok... gencin saldırıyı hakkettiğine dair hiç bir emare yok...
  • osmanlı torunu 18.02.2020 10:30
    pkk uzantıları bunlar kafasında simgeler pkk bayragını parçavrası ellerine sağlık vuran kişinin
  • ms dos 18.02.2020 09:53
    palyaço millete sataşıyor tabi sert kayayı hesap edemiyor
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek