Esenyurt’ta okuldan aldığı yeğeniyle birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan kadına, kontrolden çıkan hafif ticari araç çarptı. Kadın ve çocuğun ağır yaralandığı kazada, kaldırımda bulunan vatandaşlar ölümden saniyelerle kurtulurken, akıllara durgunluk veren kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, akşam saatlerinde Esenyurt 423 Sokak içerisinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Fahriye A. isimli kadın okul çıkışında yeğeni Evin Y.’yi alarak yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada A.A., idaresindeki 34 MN 1641 plakalı hafif ticari aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil aynı hızla kadın ve yeğenine çarparak kaldırıma doğru ilerlemeye devam etti. Kazanın şiddetiyle kadın ve çocuk farklı noktalara savruldu. Çocuk yolda havaya fırlarken, Fahriye A. ise aracın önünde kaldırıma kadar sürüklendi. Kazada Fahriye A. ve Evin Y. ağır yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri cadde üzerinde önlem alırken, sağlık ekipleri ise yaralılara müdahale etti. Yapılan müdahalenin ardından yaralılar en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • TRAKYA 22.02.2020 20:39
    Ruhi adlı yorumcu kardeşim Sen bu habere yorum yapcagina yemiş olduğun cezanın mahkemesi sini yapıyorsun,hatanın farkindasin aferin sana ama cezayı kabulenmiyorsun gece 12 de sabah 6 da olsa kurallara uyacağız sana ceza yazan polisede büyük aferin . Ves selam
  • Ruhi 21.02.2020 10:28
    Polis dün bana cadde bile değil gece 12 de arabayı park ettiğim yerden çıktığım yola ters yol diye bana 132 tl ceza yazacağına aha bu dingillere yazsa yüreğimiz ferahlayacak. 25 yıldır ehliyetim var ve çok dikkat ederim ama gel görki 5 metrelik bir çıkışın ve gece saat 12 ve ilçe gibi bir yerde ıssızlığın ortasında 132 tl yazıp baktı keyfine! Neymiş orası ters yol olmuş! Ben ne bileyim ne zaman ters yol yaptığınızı koymuşsunuz paslanmış bir levha gece insanın gözüne bile parlamıyor!
  • Yozgatlı Fetih 1453 21.02.2020 00:00
    Türkiye'de yaya geçidi olmuş ölüm geçidi. Yayalara üstünlük sadece yasalarda yaya geçidinden geçerken arabalara yol vermiyoruz diye yemediğimiz küfür korna kalmıyor. 3 yılda bir ehliyetler yenilensin. Simülasyon eğitimi başlasın yayalara yol vermeyen sürücülere 6 ay ehliyet verilmesin
  • Osmanlı1453 20.02.2020 23:43
    Asın böyle adamlari toplum ıslah olsun. Herkes araba kullanmaya cesaret edemesin.
  • Mizah 20.02.2020 21:28
    Ya sarhoş ya hasta. Frene bile basmıyor.