Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, 'pitbull' cinsi iki köpeğin, ağaca bağlı olan 'Rus finosu' cinsi köpeğe saldırma anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine anbean yansıdı.

'Paşa' isimli Rus finosu cinsi köpek, sahibi tarafından, geçen 25 Şubat'ta saat 10.30 sıralarında, Yılmazlar Mahallesi, Yıldız Sokak'taki iş yerinin önünde bulunan ağaca bağlandı. Bir süre sonra sahiplerinin elindeki zincirden kurtulan pitbull cinsi iki köpek, ağaca bağlı olan Paşa'ya saldırdı. Paşa durumu fark eden çevredekiler tarafından güçlükle kurtarıldı. Saldırı nedeniyle karnında yaralar oluşan Paşa, tedavisi için veterinere götürüldü.

Saldırı anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine anbean yansıdı. Görüntülerde, iki pitbull köpeğin ağaca bağlı köpeğe saldırmaları ve çevredekilerin müdahaleleri yer alıyor.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • şarya34 28.02.2020 09:25
    ulan bende ne işi var bu pitbulların rus filosu sandım angarına girdi sandım ne biç,im iş bu rus finosuymuş
  • Vatandaş 28.02.2020 08:33
    Pitbull yasakalnmali ya ÇOCUK OLSAYDİ
  • Ahmet 28.02.2020 08:26
    fino sahibi şikayetçi olmalı
  • Muzaffer 28.02.2020 08:10
    İnsana da zarar veriyor hayvanada , bu köpeklerin agızlarındaki koruyucu şeyin adı neyse neden takılı değil ,besleme zaten yasak , hem beslenmesi sebiyle , agzındaki koruyucu sebebiyle , birde karşı ufaklığa verdiği zarar sebebiyle sahiplerine sağlam cezayı kesecen , köpeğide elinden alıp belediye ye teslim edeceksin ki akıllansınlar
  • Orhangazi 28.02.2020 07:14
    Pitbular bile ruslardan rahatsız olmuş gibi gözüküyor. Ben şiddete karşıyım ama puti'ni o ağaçta bağlı görmek isterdim. Ruslar'da insanlık diye bi şey yok adamlar soğuktan çiğerleri buz gibi olmuş.
Daha fazla yorum görüntüle