Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile geldikleri Suriye sınırının sıfır noktasında, İdlib'deki rejim hedeflerine yönelik kara ve hava destek vasıtalarıyla gerçekleştirilen harekatı yerinde sevk ve idare ediyor.

Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen "Güvenlik Zirvesi" sonrasında, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Dündar ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Küçükakyüz ile Suriye sınırına gitti.

İdlib'deki faaliyetlerin sevk ve idare edildiği Hatay'daki Taktik Komuta Yeri'ne geçen Akar, son duruma ilişkin 2. Ordu Komutanı Korgeneral Sinan Yayla'dan brifing aldı, talimatlar verdi.
Bakan Akar, rejim hedeflerine yönelik kara ve hava destek vasıtalarıyla gerçekleştirilen harekatı yerinden sevk ve idare ediyor.

Yorumlar 33 Yorum Var
  • Gray Wolf 28.02.2020 20:08
    Şu videoyu izleyince hem yanan yüreğim biraz rahatlıyor hem de Siha'larimiz olduğu için şükrediyor ve gurur duyuyorum. Resmen alçak esed ve onursuz tayfasının tepesine kılıç gibi inmiş Siha'larimiz. Allah hedefinizi şaşırtmasın, Türk''ün ebabil kuşları
  • Hacivat 28.02.2020 16:02
    Sam i vurun sami yanici bombalar misket bombalari atin sama kimyasal silah atin yakin sami
  • Şahin 28.02.2020 15:00
    Yorumlara bakıyorumda çok sallayan var bakın bizim aınırlarımızı geçmeden şamı dahi vurabileceğimiz seyir füzelerimiz var uçaltan atılan havadan karaya som füzemiz var. Bora füzemiz var. Oradaki askerlerimiz asla savunmasız değildir.
  • HÜSEYİN ORUÇ 28.02.2020 13:19
    rusyanın hakkını vermeliyiz bu yanlarına kalmaz haince saldırdılar
  • REŞAT SEV 28.02.2020 11:52
    vurunki yılan başı ezilmeleidir gün bu gündür allah yardımcımız olsun hain ruslara dikkat ikili oynarlar
Daha fazla yorum görüntüle