Suriye'de 9 yıldır devam eden iç savaşın baş mümessili Esed halkını öldürmeye devam ederken Türkiye'de CHP'li Barış Yarkadaş, Suriye'de sivil Müslüman halkın öldürülmesini ''algı operasyonu'' olarak niteleyerek Esed savunuculuğuna soyundu.

Yorumlar 177 Yorum Var
  • Oğuz 07.03.2020 09:39
    Söyleyince kızıyorlar ülkede gerginliğin fitilini ateşleyen girizgâhların temeline inince chp nin altından çıkması normal hale geldi. Hdp, saadet ortaklığının sonucu kazanılan siyasi alanların rehaveti ile ülkede kendini dev aynasında görme ukalalıgi sonucu kendinde söylem üstünlüğü görmek yıkımın bir parçasıdır. Hdp olmazsa chp olmaz ve onlarda maaalesef hdp ahlâksızlık virüsünden nasibini almıştır.
  • Antepli 07.03.2020 08:18
    Habertürk adi türk iyeli gerisi nereli belli degil ,ne olacakti başka bir orogram akışı olabilirmi.ALLAH ne k adar islam i varsa, ne kadar türkiye düşman i varsa, ne kadar atamiz osmanli düşman i varsa belâlarını versin İNŞALLAH.aminnn
  • Akn 07.03.2020 07:52
    Bunlara oy vermiş bir kesim var. Meydan boş ahlaksızlıkla sınır tanımıyorlar. Avrupa ikiyüzlülüğü bunlarda gözüküyor biliyorlarki erdoğan halt edemeyecekler çamur at izi kalsın halk feraset sahibi olsa bunlar çomar olur.
  • Atmaca 43 07.03.2020 06:44
    Birdahaki secimlerde chp ne kadar oy alacak cok merak ediyorum, bunlara oy verenler ya kördür Yada bu vatanin evladi degildir
  • 16BS 07.03.2020 02:21
    Rahmetli necib fazıl kısakürek ne diyordu " chp hükümeti yıkmak için devleti yıkar " yerli ve milli olmadoğı için yabancı ajanların cirit attığı truva atı jöntürk ittihad terakki haçlı siyonist truva atı koçbaşı soros taraftarları bir de bunlara karşı kurtuluş savaşı lazım !..
Daha fazla yorum görüntüle