AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin dün Meclis'te Başkan Erdoğan'a çirkin sözler sarf eden CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a sert tepki göstererek "Doğrusu bir kez o metni okuyan medeni insanlar, böyle bir konuşmaya tahammül edemezler." dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar'ın dil konusunda partisine ödev vermeye çalıştığını belirterek basit bir tavsiyede bulunacağını vurgulayan Zengin, şöyle devam etti:

"Dün kendi Grup Başkanvekilinizin yapmış olduğu konuşmayı, lütfen yüksek sesle kendi kendinize bir kez okuyunuz. Doğrusu bir kez okuyan medeni insanlar, böyle bir konuşmaya tahammül edemezler. Bu yetmiyor, kürsüye çıkılarak adeta bence bir komplo düzenleniyor. Bilerek 'Meclisi gerelim, bu yetmez, bu gerginliği topluma taşıyalım; kavga, çıngar çıkaralım memlekette. Cumhurbaşkanımız bugün Rusya'ya giderken böyle gerilimli bir hava gösterelim...' Bütün meselenin bu olduğunu düşünüyorum. Tabii kendi iç hesaplarınızda başka şeyler de vardır."

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Kürşat 06.03.2020 12:18
    Bu ülkenin cumhurbaşkanı tüyü bitmemiş yetimlerin ezilen müslümanların ümidi olmuş.sadee milletvekili değil kim hakaret ederse etsin yargılanmalı.
  • Uruz bey 05.03.2020 23:57
    Helal sana sayın Özlem zengin. Chp Allahtan korkmaz. Chp nala da vurur mıha da vurur.
  • Yaşar Ümit Önal 05.03.2020 23:54
    O kadar...
  • vatandaş 05.03.2020 22:53
    Azınıza sağlık vekilim