Ahmet Hakan dün CNN Turk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı. Bakan Koca'nın 'Evlere değil hatta odalara kapanın. Evde sosyal mesafeyi koruyun' dediğini aktaran Ahmet Hakan 'İş bu kadar hassaslaştı mı, ne zaman hastaneye gitmeliyiz' sorusuna cevap aradı. 

Yorumlar 33 Yorum Var
  • Malatya 26.03.2020 21:37
    Sayın bakanım ptt çalışanını göz önüne alin
  • Ata 26.03.2020 18:27
    İstanbul'da Allah'tan hava soğuk millet dışarı çıkmıyor havalar isındığında millet sokağa çıkacak haberiniz olsun şimdiden öfler pöfler başladı. Avukatlara gün doğdu boşanmalar patlayacak.
  • koca yusuf 26.03.2020 15:49
    sayın bakanım bir teklifim olacak ama benim buradan atacağım taş nereye kadar düşer bilemem......herkes virüsün bitme tarihi olarak en azami 3 hafta veriyor...ortalamada ise kırılması 3 ay diyor....şöyle yapsa devletimiz....her aileye bu süreçte ister bakan ister vekil ister öğretmen ister doktor ünvanı ne olursa olsun devlet 3000 tl maaş versin...yani çok alan az az alan ise normal şekle gelecek şekilde çok değil 3 ay...iş adamları da devlete yüklü miktarda yardım yapacak....3 aylığına sosyal adaleti sağlayacaz...kimse sokağa çıkmayacak....gıda ve tedavi hariç.....3 ay ya...sadece 3 ay....ondan sonra ALLAH izin verirse ne virüs nede veba kalır...
  • Adil 26.03.2020 15:48
    Bunun sonu yok, bir an önce aşı ilaç vs. Bulunmalı....... Herkes eve kapanamaz. Çalışmak zorunda olanlar var. Gıdaya ulaşım zorunlu. Fabrika çalışacak yağ yapacak, makarna yapacak, ekmek yapacak, peynir yoğurt yapacak, deterjan sabun yapacak... Bunların lojistiği var vs. Asker, polis, gece bekçisi, sağlıkçısı var....
  • VATANDAŞ 26.03.2020 15:06
    Aiş yerleri neden çalışıyor ozaman şuan iş yerinde 100 kişiden fazla insan calışıyor nasıl güvenliğimizi sağlayalım servislere balık istifi taşınıyor herkes yemekhane aynı çalışma ortamı aynı nasıl güvenliğimizi sağlayalım?
Daha fazla yorum görüntüle