Ekvador’da mezarlıklarda yer kalmayınca polis cenazeleri evlerin önüne bırakmaya başladı. Ekvador Devlet Başkanı Moreno, resmi verilerin çarpıtıldığını itiraf ederek korona virüsten yaklaşık 2 bin 500 kişinin öldüğünü açıkladı.

Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını Güney Amerika’da bulunan Ekvador’da halka zor günler yaşatıyor. Ekvador’da yetersiz alt yapı yüzünden korona virüs ölümleri nedeni ile mezarlıklarda yer kalmayınca polisler cenazeleri evlerin önüne bırakmaya başlarken, sağlık sisteminin çökmesi nedeni ile cesetler ise sokaklarda bırakılıyor. Ekvador’un batısında yer alan Guayaquil kentinde korona virüs ölümleri nedeni ile mezarlıklarda yer kalmayınca polisler cenazeleri evlerin önüne bırakmaya başladı.

Ekvador’da resmi verilere göre toplam korona virüs vakası 3 bin 368’e, hayatını kaybedenler ise 145’e yükseldi. Yalnız Ekvador Devlet Başkanı Lenin Moreno, yaptığı açıklamada resmi verilerin çarpıtıldığını korona virüsten yaklaşık 2 bin 500 kişinin öldüğünü itiraf etti.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Şenol 04.04.2020 13:53
    Ey cahape zihniyeti kör ahmak nasipsiz itikatsiz arsız hırsız yalancı jakoben elitist kendini beğenmiş zır kör cahil sürüleri taptığınız abd abe putları bir bir yıkılıyor kendinize gelin bırakın inkarı hakka koşun
  • Mert 04.04.2020 12:04
    Soysuz muhalefet görsün bunları nankör ler görsün bunu
  • hbs 04.04.2020 11:22
    Kuranda rahman suresinde "cennetaan= iki cennet" diye zikredilir" müslüman kalın, dünyanız da ahirretiniz de cennet olsun. devletinizin kıymetini bilin, fetö soysuzlarının, chpkknın yalanlarına inanmayın..... halinize sabredin, şükredin, Allah sabredenlerle berabardir. Sabreden zafere kavuşur.
  • kral 04.04.2020 11:17
    sokağa çıkma yasağı herkes için gelsin böle ölen kişileri izlemek hemde bile bile ahmakça.
  • Mustafa 04.04.2020 10:04
    Bizim devlete laf atan ahmaklara gösterin .biz bize yeteriz Türkiyem
Daha fazla yorum görüntüle