Türkiye'de koronavirüsle mücadelesi kararlı ve başarılı bir şekilde devam etmesi bazı kesimleri rahatsız etmeye devam ediyor. Sözcü muhabiri Gökmen Ulu moderatörlüğündeki Uğur Dündar'ın da bulunduğu programda Yılmaz Özdil Türkiye'yle ilgili asılsız akılalmaz sözler sarf etti. Özdil canlı yayında ''Türkiye bütün ülkelere yardım ediyor! Türkiye'ye yardım etmediği tek ülke Türkiye. Bu aslında gerçekten büyük bir başarı'' ifadelerini kullandı. Tüm yapılanları görmezden gelen Özdil, sosyal medyada alay konusu oldu.


TÜRKİYE'DE ÜCRETSİZ MASKE DAĞITILIYOR

Fransa'da İçişleri Bakanı "Elinizdeki maskeleri bize verin, doktorlara vereceğiz" diye halkına seslenirken, İngiltere'de maske ve koruyucu kıyafet bulamayan sağlıkçılar çöp poşetiyle görevlerini sürdürmek zorunda kalıyor. Avrupa devlerinde tüm bunlar yaşanırken, Türkiye'de parayla maske satışı yasaklandı, her vatandaşına ücretsiz maske dağıtılıyor.
 

Yorumlar 714 Yorum Var
  • Gürbüz 12.04.2020 14:52
    Ey Yılmaz Özdil, Ey Uğur Dündar, "Bu hükümet Dünya'nın EN DOĞRU İŞİNİ'de yapsa, alkışlayacak değiliz" sözünü hatırlar mısınız? Kapsamınız bu ...
  • okan 11.04.2020 22:27
    Samimi söylüyorum bunlar kadar zavallı bir topluluk yok...
  • isa 11.04.2020 22:12
    Yılmaz Özdil'den iyi sanık avukatı olur. Emin olun konuşmalarından sanık da şok olur.
  • Elazığlı 11.04.2020 21:52
    Ben senin gibi cahil bir adamı ömrümün sonuna kadar bir daha göremeyecem bu kesin. En iyisimi videoyu bir daha izleyeyim. Bu numuneyi bir daha göremeyebilirim.
  • DOBRA 11.04.2020 19:12
    Atatürk istismarcıları toplanmışlar Türkiyey yi eleştiriyorlar,2500 Tl den kitap satıp milleti enayi yerine koyan nasizsizdir bu
Daha fazla yorum görüntüle