Bir süre önce sosyal medyada hızla yayılan bir videoda 'ben müftü karısıyım' deyip Başbakan'a hakaret eden kadın A Haber canlı yayınında konuştu.
Yorumlar 8 Yorum Var
  • adem missafir 25.06.2013 21:57
    demekki . Neymiş Allah Belanızı Verecek Ve Verdi... Daha Diğer Çapulcularada Allah Onlar En ağır Cezalar Verecek. Cpulcu Kimse Kalmayacak Herkes İnsan OLACAK İNSAN...!
  • Osman Güngör 25.06.2013 13:28
    gec kaldin. bu sozlerinde samimi idiysen, gec kaldin kabul et, bu olay patlamadan tedbirini alman gerekirdi, videonun kaldirilmasi, yerel medya da olsun bir acil ozur felan filan, o yuzden hala oynadigini dusunuyoruz, kusura bakma, ...
  • SessizMuhendis 23.06.2013 22:44
    Tam Videoyu Niye Yuklemediniz?. Tam videoda birde `Ben Hata Yapmadim` diyor spiker `Ozur Dilemeniz Gerekmez mi?` dediginde..... Once diyor yok `Kizimin resmini kullanmislar` (Halbuki kizi kendi yuklemis) sonra diyor Basortu annemin vs vs vs...Cocuk mu kandiriyorsun,bari biraz destekli at be duzenbaz kisilik... Yapmissin en buyuk rezilligi, hem insanlara `PROPAGANDA` yapmissin, hem YALAN konusmussun, hemde HALA YALAN konusuyorsun. Yahu HANGI INSAN boyle bir video cektikten sonra `Saka icin yapmistim` diyip internete yukler? Turk vatandasligindan cik, insan gibi biletini al, git destekledigin hangi ulkeyse,O ULKEDE YASA. Onursuz boyle insanlarin SEHIT KANLARI ile sulanmis bir toprakta BOYLE isler yaparak yasamandir en buyuk DUSMANLIK! Kizinada VALS hocasi tutacagina, NAMAZ HOCASI tut, madem MUSLUMANIM diyorsun, once namaz kilmayi bilsin cocugun... Yaziklar olsun!
  • nejlet sezgin 22.06.2013 18:44
    OYUNCU. SANA KİM İNANIR?
  • zararkes 22.06.2013 18:33
    Müftünün karısı. Önceki video daha inandırıcı idi. Yemezler bu numaraları
Daha fazla yorum görüntüle