Gezi Parkı olaylarında maddi sıkıntı içine giren Taksim esnafı göstericilere palayla saldıran Sabri Çelebi'ye destek vererek eylemlere ‘artık yeter' dedi.
Yorumlar 3 Yorum Var
  • Armağan Kaymaz 14.07.2013 13:04
    Bu mantığa göre yıllardır sefil yaşayan halk da sorumlulara saldırmalı o zaman.. İyi hoş oranın esnafısınız ,işleriniz etkileniyor ama kimse demiyor parktaki yapılcak bir avm de işleri çok kötü etkiler diye.Evet park şu an açıldı ama bazı geçen yasalar o insanları husursuz ediyor -mesela son TMMOB yasası,yasaya göre projelere onay veren bu kurum artık veremeyecek ve insanları iş güvenliği konusunda yetiştiremeyecek,eğer bu konuda bir zaaf oluşursa işçi ölümleri sayısında inanılmaz bir artış olabilir- Hiçbir can paradan,puldan önemli değil,bu mantıkla yıllardır 700-800 lira aylıkla geçinmeye çalışan insanlar birilerini suçlu bulup onlara da saldırabilir ve bu insanların sayısı emin olun az değil. Şiddet bu olayları daha çok körüklüyor,lütfen kimseye saldırmayın ,sabredin büyüklük sizde kalsın.
  • umityldz 14.07.2013 11:34
    Hepimiz. Sabri Çelebiyiz hepimiz esnafız.. :)))
  • Atilla Cenk 14.07.2013 00:26
    Palali sonuna kadar haklidir nefsi müdafasini aslanlar gibi yapmistir bende olsam aynisini yaparim.. Kendini bilmiyenler gelecekler benim isyerime gelen müserilermi rahatsiz edecekler müsterilerim korkudan gidecekler isyerime zarar verecekler sonrasi onlara kahveyle tatlimi ikram etmesi gerekiyordu,