IŞİD militanları iki yıl önce Suriye'de kaçırılan Amerikalı gazeteci James Foley'nin başının kesilerek öldürüldüğünü gösteren bir video yayımladı. Video henüz bağımsız kaynaklarca doğrulanmadı.
Yorumlar 2 Yorum Var
  • hadi hadi 20.08.2014 23:25
    Rivayette var ki, "Deccalın mühim kuvveti Yahudidir. Yahudiler severek tâbi olurlar." . "Müslümanlarla Yahudiler harb etmedikçe kıyâmet kopmayacaktır. O harpte Müslümanlar (gâlip gelerek) Yahudileri öldürecekler. Öyle ki, Yahudi, taşın ve ağacın arkasına saklanacak da, taş veya ağaç; 'Ey Müslüman, Ey Allah'ın kulu, şu arkamdaki Yahudidir, hemen gel de öldür onu!' diye haber verecektir. Sadece Garkad ağacı müstesna, çünkü o, Yahudilerin ağaçlarındandır.” öyle anlaşılıyor ki.12 eylül ve daha bir çok vahşetin arkasında olan yahudilerin hileleri gün gelecek ortaya çıkartılacak.
  • fırat barut 20.08.2014 22:07
    fake. 1- Sözde IŞİD militanının ingilizcesi çok çok temiz, bence IŞİD militanı değil! 2-Sözde kafası kesilen gazeteci bu durumdaki insan için çok çok sakin! ve 3- HD kamerayla çekip mikrofon takmak da neyin kafası!çocuk mu kandııyosunuz! 4- Eğer gerçekse çok da tınn!10 yılda katledilen 10 milyon müslamanın tırnağı bile olamaz!