Suriye'nin Halep iline bağlı Cerablus kentinde yaklaşık 3 yıl boyunca IŞİD zulmü altında kalan çocuklar, ÖSO ve Türk birliklerini 'Şükran Erdoğan' sloganları ile karşıladı. 3 yıllık IŞİd esaretinden kurtulan çocuklar, sloganlar atarak, Gaziantep'e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Fırat Kalkanı operasyonu ile ÖSO ve Türk birlikleri ile Muhalif uçakların destek verdiği Fırat Kalkanı operasyonu ile Suriye'nin Halep iline bağlı Cerablus kenti IŞİD'ten temizlenirken, bölge insanı IŞİD'den kurtulmanın ve bölgedeki sınır kapısının yeniden açılacak olmanın sevincini yaşıyor. Yaklaşık 3 yıldır bölgedeki kontrolü elinde tutan IŞİD'in zulmünde acı çeken Cerabluslu çocuklar da, ÖSO ve türk birliklerini görünce büyük sevinç yaşadı. Çocuklar, Özgür Suriye Ordusu ve TSK birliklerini tekbir ve "şükran, şükran Erdoğan" sloganları ile karşıladı. Zafer işaretleri yaparak, özgürlük sloganları atan çocuklar, bugün Gaziantep'e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.
Yorumlar 5 Yorum Var
  • Osmanli 29.08.2016 02:04
    Osmanlı ne vakit çekildi buralardan o günden beri huzur görmedi bu topraklar,catlasanizda gebersenizde bu millet ayağa kalkacak ve tekrar. Ümmetin umudu olacaktır
  • veli 28.08.2016 20:42
    Arap sokaklarını kazanmak, insanlıkla mümkün oluyor. Yerinde oturarak kendi rahatından asla taviz vermeden "göndersinler şu Suriyelileri" safsatasını papağan gibi tekrarlayıp durmakla olmuyor. Yarın bu çocuklar bir şekilde o ülkelerde karar verici olacaklar. O zaman Türkiye'ye duyulan minnet duygusundan en çok bu gün Suriyelilere yapılanları çok görenler sahiplenmeye çalışacak.
  • sadık 28.08.2016 18:05
    Reis'e kötü laf edenin dili kopsun..
  • TR2023 28.08.2016 17:52
    o cocuklar gelecegin Islam askerleri.. asimin nesli olurlar insaallah.. daes gibi grublarin ellerine düsmezler insaallah.. emperyalistlerin usaklari olmazlar insaallah.. bununda sorumlusu Türkiye olacaktir.. bu insanlarin bekcisi ve himaye edeni Türkiye olacak insaallah.. Güclü Türkiye Güclü Islam alemi olacak insaallah..
  • başkentli oğuz 28.08.2016 15:11
    kurban olurum yaradana. Fatıma evlatları bunların hepsi bizim gibi. Rabbim hayırlı yazılar versin bu evlatlara. Allah razı olsun Reisim senden