Suriye'nin Humus kentinde gerçekleşen bombardıman sonrası Humus Medya Merkezi Başkanı Usame Abou Zeid yaptığı açıklamada 4 yaşında bir erkek çocuğu ile 7 aylık bir kız çocuğunun bu bombardıman sebebiyle öldüğünü, 5'i çocuk en az 25 kişinin ciddi yanıklar sebebiyle hastanelere kaldırıldığını söyledi. Muhalif Humus Medya Merkezi bu ölümlerin ve yaralanmaların ağır yanıklara sebep olan napalm bombaları sebebiyle gerçekleştirildiğini iddia etti. Napalm bombası ilk olarak ABD tarafından Vietnam savaşında kullanılmış ve sonrasında 113 ülke tarafından imzalanan anlaşma ile kullanımı yasaklanmıştı.
Yorumlar 25 Yorum Var
  • gulsum 30.08.2016 23:51
    Ey putin abd esed ab ve siyonistler hala kana doymadinizmi !..Allah'dan korkun, insafa gelin..birgun sizin sonunuz bu guzel cocuktan daha kotu olacak ,.ilahi adalet elbet bu cocugun ve bunun gibilerin ahini yerde birakmayacak .zalimlerin zulmu varsa mazlumlarinda ALLAH i var.
  • Harun Gulen 30.08.2016 23:27
    Kursagimizin dugumlenip ne diyecegimizi bilemedigimiz bir an :( cunki sozler kifayetsiz. DUA DUA DUA
  • Meded Allahım 30.08.2016 22:20
    Ya Azizun zuntikam. Dünyada ahirette bu zalimlerden ve destekçisi zalimlerden intikamımızı al Ya Rabbim kahruperişan eyle bunları. Koru tüm mazlumları yavruları Müslümanları. Amiiiiiiiiinnnnn.
  • İncirlik 30.08.2016 22:03
    İncirlikten kalkan uçaklar bu çocukları vuruyor. Ey bu ülkemin yöneticileri bunların hesabını nasıl vereceksiniz. Kapatın şu incirlik denen melun yeri.....
  • murat 30.08.2016 20:32
    Yüce ALLAH'IM savaşın ortasında kalan bu çocuklara yardımını esirgeme yardım et ALLAH' IM.senin yardımına ihtiyacımız var.Bu çocuklara bunları yapanlarında en kısa sürede cezalarını ver,perişan eyle..Çocuklar uyurken sessiz kalınır ölürken değil ! Ey insanlık uyan !
Daha fazla yorum görüntüle