71 yaşındaki Şükrü Ayrık evine gitmek için Ümraniye-Çakmak durağında otobüs bekliyordu. Kendi anlatımına göre durakta beklerken gelen otobüsü göremedi. Otobüsün geliş yönünde güneş batmak üzereydi ve bu durum görüşünü engelledi. Otobüs ilerlediği için duraktan birkaç metre ileriye koşmak zorunda kaldı. Otobüsü durdurmak istedi. O anları, "El işareti yaptım, arabasına vurmadım. Ne yapmam lazım durdurmak için" diye anlattı. Yaşlı adam, otobüs durunca orta kapıdan bindi. Ancak şoför bu duruma çok sinirlendi. Otobüsü durdurup, yaşlı adamın inmesini istedi. Şükrü Ayrık bu isteğe uzun süre direndi, şoförle tartıştı. Ancak kendisine destek çıkan olmadı. Diğer yolcular da şoföre hak verip, Ayrık'ın otobüsten inmesini istedi. Yaşlı adam zorla otobüsten indirildi. Kadıköy-Batı Ataşehir hattında çalışan otobüs, yoluna devam ederken, yaşlı adam bir sonraki otobüsü beklemek zorunda kaldı.
Yorumlar 10 Yorum Var
  • fth23 01.09.2016 15:07
    insanlık ölmüş...
  • FURKAN 31.08.2016 19:25
    Her gün çakmak durağından bu 13 numara ile işime gidiyorum eve gelirken de ümraniyeye başka hat olmadığı için mecbur yine bu hatta biniyorum. Fakat nedense bu 13 numaralı hatların şoförlerini bilinçli olarak mı seçmişler bilemedim. Ya klima açmazlar, ya da her gün birileriyle kavga ederler(genellikle bayanlar) ve ya çakmak trafiğine girmemek için otobana bağlanıp libadiyeden çıkarlar. Defalarca gerek sosyal medya üzerinden gerekse beyaz masayı arayarak şikayet ettim. Fakat aylardır değişen bir şey yok. !
  • tayyip 31.08.2016 14:11
    istanbulda orta kapıdan binen bir bu yaşlı amca olsa tamam ama bir sürü insan orta kapıdan biniyor kartını elden ele gönderiyor.yani hepsi birden adama saldırıyor hemde yaşlı bir adama çok ayıp.
  • recep 31.08.2016 13:17
    153 şikayet ettim
  • ULUHAKAN 31.08.2016 12:42
    Şoförün işine acilen son verilmeli ve 71 yaşındaki bir adama hoşgörü eksikliğinden dolayı işten çıkarılma cezası verilmiştir denilip medyaya servis edilmelidir.
Daha fazla yorum görüntüle