Fırat Kalkanı Operasyonu kapsamında daha önce DEAŞ’ın elinden alınan köyler ÖSO’dan bazı birliklerin ayrılması üzerine yeniden DEAŞ’ın eline geçmişti. Önceki gün Türk Silahlı Kuvvetleri’nin komutasında hareket eden ÖSO’ya bağlı Sultan Murat Tümeni birlikleri Çobanbey’de, Yaban, Kabrivan (Eşrefiye) ve Nahda’yı DEAŞ’ın elinden almayı başardı. Türk subaylarının komuta ettiği operasyona ait görüntüler ortaya çıktı. Operasyonlarda Türk Zırhlı Birlikleri ile hareket eden iki cobra timi ÖSO askerleri ile sırt sırta çatışmalara girdi. Sultan Murat Tümeni’nin paylaştığı operasyona ait kamera görüntülerinde kobraların açık arazide kamyonetli ÖSO birlikleri ile DEAŞ’a karşı savaştığı görülüyor.
Yorumlar 8 Yorum Var
  • Veli 26.09.2016 22:23
    Laikliğe dua ettiğin için Haşa şöyle demiş oluyorsun. Allah'ım senin düşmanlarına yardım et dostlarına değil diyorsun. Bu da gösteriyor ki yakında bela senin başına çöreklenebilir.
  • Osmanlı 26.09.2016 21:19
    Haşa şeriate karşı Allah tan yardım isteyen arkadaş şeriat islamın ta kendisidir.Okuyun öğrenin absürd dualarla Allah ın gazabını çekmeyin ilim farzdır.
  • Sidk 26.09.2016 21:13
    Misafir senin laiklik için dua etmen laikliğe aykırı. Bırakın şu boş ayakları laiklik dediğiniz naneyi yıllardır sadece Müslümanlara baskı ehli kitaba hoşgörü için kullandınız. Biz artık nane sevmiik.
  • AYH 26.09.2016 20:41
    misafirin kafasina bir seymi düstüde sacmaliyor acaba. yoksa seriat ney oldugunumu bilmiyor. müslüman degilse tabi diyecek hic bir seyim yok.
  • Olasılık 26.09.2016 18:58
    Yahu ne şeriatçı işidi . Az araştıran okuyan adam daişin kafir bi grup olduğunu bilir. Kalkmış şeriatçı işid diyor önce şeriatın ne demek olduğunu öğren misafir .... Birde diğer yandan biride Allah bizi şeriat yönetiminden uzak tutsun diyor :)) harbi komedi ... Allahım İslam ordusunu her daim Muzaffer eyle.
Daha fazla yorum görüntüle