Antalya’da seyir halindeki halk otobüsünde kadın yolcularla tartışan Edip Ardınç ismindeki yolcu, polisin otobüsü durdurup kendisini gözaltına almak istemesi üzerine bıçakla kendisine zarar verdi. Polise direnen Ardınç, biber gazıyla etkisiz hale getirilirken, bu anlar otobüsteki güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, Konyaaltı İlçesi Atatürk Bulvarı'nda seyir halindeki KL08 tabela numaralı 07 ECP 52 plakalı özel halk otobüsünün içerisinde saat 17.45 sıralarında meydana geldi. Liman Mahallesi yönünde ilerleyen halk otobüsü, iddiaya göre otobüs içerisindeki Edip Ardınç, iki kadın yolcuyla tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine otobüs içerisindeki yolcular, durumu polise bildirdi.

Yaklaşık 15 dakika sonrası durakta otobüsü durduran polis ekipleri, otobüsün içerisine girdi. Bu sırada arkadan sivil bir vatandaşın Ardınç’ı tutarak polise yardım etmek istediği gözlendi. Korktukları gözlenen yolcuları ise otobüs şoförü ön ve orta kapıyı açarak tahliye etti. Polisi karşısında gören Ardınç ise, cebinden çıkardığı bıçağı boğazına dayadı. Polis ve arkasındaki kişiye direnen Ardınç, bıçakla boğazına ve koluna zarar verdi.

Yaralanan Ardıç, elindeki bıçak alındıktan sonra ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Otobüs içerisindeki bu dehşet anları ise güvenlik kameralara saniye saniye yansıdı.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • eyyupk 03.02.2017 15:20
    o genci tebrik ediyorum Allah ondan razı olsun
  • Ayşe 02.02.2017 23:13
    Kapının yanında yaşlı bir amca var elindeki masayı kendisine siper yapmış olayı büyük bir dikkatle izliyor ilahi dedem...
  • turk oglu turk 02.02.2017 21:17
    vatandas durdurmaya calisiyor polisse bakiyor.turkiye nereye gidiyor hanimlar ve beyler?
  • CHINGIZ ABDULLAEV 02.02.2017 21:16
    dolandiricilar sehrine donusmus antalya.devlet kanunlari calismiyor.savci avokat polis belediyye iscisi dolandiriciulasrlas is birliyi yapiyor antalyada.
  • uur 02.02.2017 20:51
    afedersinizde oaradaki polisler zanlıyı tutan vatandaş kadar cesaretli olamamışlar. Tebrik ederim o genci.
Daha fazla yorum görüntüle