Muhsin Bay’ın sunumu ve emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın hoş sohbeti ile ekranlara gelen İftar Saati programında umre yolculuğuna hak kazanan talihli izleyiciler geçtiğimiz gün kutsal topraklara gitmek üzere yola çıktı. İftar Saati programı önümüzdeki Ramazan ayında ekranlara gelecek olan bölümlerinde izleyicilere umre hediye etmeye devam edecek.

Ramazan ayının ilim, feyiz ve bereketini ekranlara taşıyan İftar Saati programının talihli izleyicileri umre sevinici yaşıyor. Geçtiğimiz Ramazan ayında Muhsin Bay’ın sunumu ve emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetleri ile ekrana gelen programda Server Turizm işbirliği ile talihli izleyicilere umre hediye edilmişti. Program esnasında verilen şifreleri not eden izleyiciler daha sonra yayına bağlanarak Necmettin Nursaçan sorusunu yanıtlayan 15 izleyici kutsal topraklara gitmeye hak kazanmıştı.

Talihli izleyiciler geçtiğimiz gün Mekke’ye uğurlandı. Burada  Kabe’yi ziyaret edip umrelerini tamamlayan yolcular ardından Mekke ve Medine topraklarındaki kutsal yerleri gezerek ziyaretlerini sonlandıracak.

Umre çekilişleri önümüzdeki Ramazan ayı itibari ile yeniden başlayacak olan İftar Saati programında da devam edecek. Programda ayrıca Necmettin Nursaçan’ın Mart ayında Hz. Yusuf’un memleketi Mısır’ı da ekleyerek gerçekleştireceği geniş kapsamlı Umre yolculuğunun çok özel çekimlerine de yer verilecek.

Yorumlar 0 Yorum Var