ERKUT SELİM’E TUZAK KURUYOR

Ekranların sevilen dizisi Elif’te bu akşam Arzu ve Ümit boşanma aşamasına gelir. Erkut ise Selim’e tuzak kurarak onu hapse düşürmeye çalışır. Peki Erkut’un planı işe yarayacak mı?

495.BÖLÜM

Ümit Arzu’nun sakladığı işleri öğrenince çok öfkelenir. İkili arasında çıkan tartışma gittikçe büyür. Bu esnada onları duyup dinlemeye başlayan Gonca, başına gelen kazadan Ümit’in sorumlu olduğunu, her şeyi Arzu’yla birlikte planladıklarını öğrenir. Tüm bunlar olurken Melek’e Arzu’nun avukatından telefon gelir. Sözleşmeye uymayarak işi bıraktığı için hakkında dava açılmıştır. Yusuf ise bu haber karşısında çok önemli bir karar vererek yıllar sonra mesleğine döner ve bu davada Melek’in avukatı olur. Öte yandan Erkut Sitare’den Selim’in arabasına uyuşturucu yerleştirmesini ister. Böylece Selim’i hapse attırmayı hedefler. Polisler Selim’in arabasını çevirir ve arama yapmaya başlarlar. Peki Sitare Erkut’un sözünü dinleyip uyuşturucuyu taksiye koydu mu?
Başrollerinde İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin ve Cemre Melis Çınar’ın rol aldığı Elif hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7’de…

Yorumlar 0 Yorum Var