İstanbul Beyoğlu’nda bir kişi, ailesinin gözü önünde infaz edildi. Sahibi olduğu spor salonunu kapatacakları esnada uğradıkları silahlı saldırıda adam hayatını kaybederken, eşiyse yaralandı. Olayda, çiftin 2 çocuğunun hedef alındığı, ancak çocukların son anda kurşunlardan kaçtığı tespit edildi.

Olay, 22 Mart Çarşamba günü akşam saatlerinde Beyoğlu Keçeci Piri Mahallesi Ejdat Sokak üzerindeki bir spor salonunda meydana geldi. Gökhan Sarı (43), eşi Elif Sarı (36) ile salonu kapatacakları esnada şapkalı, yüzü atkıyla gizli ve eldivenli bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Sadece 6 saniye süren saldırıda, Gökhan Sarı olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Sarı ise bacağından yaralandı. Olay sonrası kurşunların hedefi olan Elif Sarı, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

6 SANİYE BOYUNCA ATEŞ ETTİ

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Gökhan Sarı, eşi Elif Sarı ile salondan çıkacağı esnada kimliği belirsiz şahıs içeriye giriyor. İçeride silahı rastgele ateşleyen saldırgan, etrafa saydırdıktan sonra yere düşen Gökhan Sarı’ya peş peşe ateş ediyor. Elif Sarı ise bacağından yaralanarak yere düşüyor. Ardından saldırgan olay yerinden hızlıca kaçıyor.

TABANCA VE ELDİVEN MEZARLIKTA BULUNDU

Sadece 6 saniye süren olayda, saldırganın çiftin lise ve ortaokul öğrencisi iki çocuklarını da hedef aldığı, ancak çocukların son anda kurşunlardan kaçtığı tespit edildi. Tedavisi süren Elif Sarı’nın ifadesinin alınamadığı öğrenilirken, Cinayet Büro Amirliği ekipleri saldırıyla ilgili soruşturmayı ve zanlıyı arama çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan saldırganın olayda kullandığı tabanca ve eldivenin ise Hasköy Mezarlığı’nda bulunduğu tespit edildi.

Hayatını kaybeden eşi Sarı ise geçtiğimiz hafta Cuma günü, Beyoğlu’nda bulunan Hacı Şaban Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hasköy Kalaycıbahçe Mezarlığı’na defnedildi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • ÇARŞAMBALI 07.04.2017 13:36
    şu lanet idamı getirin artık .
  • Ali Asker 07.04.2017 10:40
    ne oldu şimdi öldürdün? ne geçti eline? kim bilir ne kadar basit bir meseleydi. sen bana laf attın yan baktın borç aldın vermedin... dünyalık boş işler için Allahın emirlerine karşı geliyoruz yapma dediklerini yapıyoruz. Ne kadar acı. Rabbim bizleri affeylesin akıl fikir versin