Mecidiyeköy’de otobüs durağına yanaşan şoförün arkasından gelen yolcu “Ne artistlik yapıyorsun?“ diyerek kendisine tekme tokat saldırdı. Saldırı anını otobüste bulunan güvenlik kameralı saniye saniye kaydetti.

Olay Mecidiyeköy’de özel halk otobüsü şoförü durağa yanaştığı sırada meydana geldi. Otobüsün arka tarafından şoförün yanına gelen yolcu, "Ne artistlik yapıyorsun"diye bağırmaya başladı. Araç tam hareket ettiği sırada şoföre saldırmaya başlayan yolcu, otobüs şoförünü darp etti. Otobüsü durduran şoför kendini korumak istese de, sinirli yolcu şoföre tekme tokat saldırmaya devam etti. Bu sırada bazı yolcular panikle kaçarken bazıları da şoföre saldıran şahsı engellemeye çalıştı. Uzun uğraşlar sonrası şahıs güçlükle sakinleştirilirken, tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • vedat 26.04.2017 16:20
    Kuruma şikayet diye bir şey var belediye otobüsleri şahısler bireysel çalıştırmıyorki. İyi o zaman kendine ters gelen herkes karşıdakini dövsün.
  • vatan61 26.04.2017 10:30
    bu olayda adam haklı mı bilemem ama istanbuldaki otobus minübüs ve taksicilerin hepsi dayaklık şimdilik dövmek var yakında ölüm haberi de alırsınız çünkü herkes kendine reis olmuş