Muğla-Marmaris karayolundaki Sakar Geçidi'nde kontrolden çıkarak alt yola devrilen ve içindeki 24 kişinin öldüğü midibüsün yolcularının Aydın'ın Çine İlçesi'ndeki bir çay bahçesinde verdiği molanın görüntüleri ortaya çıktı. Mola sonrası feci kaza meydana gelmiş ve 24 kişi yaşamını yitirmişti.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • veli 17.05.2017 09:13
    Bence sollamadan önce fren patlak idi. fren tutmayınca öndeki arabaya vurmamak için sollamak zorunda kaldı. Allah korusun. çok zor. yana yatırmayı da kimse cesaret edemez böyle bir rampa şağı hızla inerken. ancak mekanik el freni var ise yavaş yavaş çekmek lazım. ve önde giden büyük arabalara arkadan çarpmak en uygun görünüyor.
  • Alp 17.05.2017 08:15
    Yolda, fren patlaması gibi acil durumlar için virajlardan hemen önce acil çıkış rampaları var. Şöfer mola yerine bile aşırı süratli giriyor. Bence önündeki aracı sollamak için zaten fazla olan hızını iyice artırdı. Sollama için çıkınca hafif sağa kıvırma girdi ve 50m sonraki sola keskin virajıda fark edince panikle fren yaptı. Sağa kıvrımda olduğu için araba sol lastikler üzerine kalktı (tek taraflı fren izleri) ve bariyeri aşıp karşı tafa geçiyor soldan alt yola yuvarlanıyor. Yol harika. Uyarı nerde ise her 100 m de. Kaçış rampası her virajdan önce. Kaza için hız ve yol acemiliğine , aşırı güven, tabela okumama ve panik eklenince sonuç kaçınılmaz.
  • fren 16.05.2017 20:28
    kaza görüntü mesafesine girmeden fren ı patlamamış ise yol acemiliği ve surat eklenınce sonuç vahim olmuş çünkü kamera goruş mesafesinde fren lambaları hiç yanmamış ,önceden patlamış ise de yine tecrubesızlık ten çünkü oyle bir yolda fren patladığı an hiç bekletmeden aracı kaş a vurman gerekir çünkü onunu görmuyorsun başka çaren yok
  • actung actung 16.05.2017 19:04
    yayladağı hatay yolunu bilen bilir 350 virajı olan 30 km yol.30 yıl boyunca bir kaza bile duymadım otoban yapıldı yapılalı kaç tane ölümlü kaza olmuş bir baklın derim.yolu güzel gördümü uçauyor milelt
  • Derya 16.05.2017 18:56
    2 sol teker üstünde ...
Daha fazla yorum görüntüle