Kartal Samandıra gişelerinde, iki inatçı sürücü aynı gişeden geçmek isteyince sıkışıp kaldılar.

Olay, saat 16.00 sıralarında Kartal Samandıra gişelerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uğur Naci Taner ve Sezer Kaya isimli iki sürücü aynı gişelerden geçmek için inatlaştı. Aynı anda ilerlemeye çalışan sürücüler gişelere sıkışıp kaldı. Kaza nedeniyle inatçı sürücülerden Uğur Naci Taner hafif yaralanırken olay yerinde ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Olayın ardından gişelere sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler yaralı sürücü Taner’in ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. Daha sonra Taner, tedavi edilmek üzere Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

"ÖNÜME ATLAYINCA BARİYERLERE GİRDİK"

Kazaya karışan sürücülerden Sezer Kaya, “Ben gişelerden geçerken soldaki araba benim önüme atladı. Önüme atlayınca otomatikman bariyerlere girdik. İkimizde sıkıştık camlar falan patladı çok kötü bir durumdayız şu anda” dedi.

Araçlar olay yerine sevk edilen dev vinçle üç saatlik çalışma sonucu çekildi.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • hacı abuzer 23.05.2017 09:27
    bizim halkımızı eğitmeniin ve kurala uydurmanın en güzel yolu en ağır para cezası vererek terbiye etmektir...başka türlü magandalık bitmez..olan daima masum sürücülere oluyor
  • Kul hakkı 23.05.2017 08:54
    Herkes hakkına razı olsa, sabırlı olsa böyle şeyler yaşanmaz. Önce ben geçeyim ben çıkayım da siz ne yaparsanız yapın.. bu düşünce yanlış..
  • texas 22.05.2017 21:20
    Polis işini yapsa bunlar bu kadar pervasız olamazlar..
  • Murat 22.05.2017 17:53
    Cezalar bu kadar az ve suça teşvik edici olursa daha çok suç işleyenler olur.
  • sali 22.05.2017 17:06
    yollarda gerçekkten canavarlar var. insanlar tepki vermiyor, veremiyor korkuyor vs. bunlarda iyice canavar kesiliyor. lütfen herkes kuralları ihlal edenlere tepki göstersin.
Daha fazla yorum görüntüle