Yavru köpeklerin kulağını kesip, sosyal medyada canlı yayınladı.

Şırnak’ın İdil ilçesinde Hayri Malgaz adlı şahsın yavru köpeklere yaptığı eziyet kan dondurdu. Şahıs, 6 yavru köpeğin kulağını keserken, vahşet anlarını da sosyal medya hesabından canlı olarak yayınladı. Söz konusu durum tepkilere neden oldu.

Kan donduran olay, İdil ilçesi Turgut Özal Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Hayri Malgaz isimli şahıs, yeni doğmuş 6 yavru köpeğin kulağını kesti. Şahıs, yaptığı yetmezmiş gibi vahşet anlarını da sosyal medya hesabından canlı olarak yayınladı. Görüntülerde, şahsın jiletle kulağını kestiği köpeklerin acı içerisinde kıvrandıkları görülürken, çığlıkları ise yürek parçaladı. Bazı köpekler korkudan kaçarak, kayalıkların altına gizlendi.

Söz konusu olay paylaşıldığı sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Yorumlar 41 Yorum Var
  • Gülay 15.06.2018 14:07
    Allah belanizi versin aynisi sizede yapilmani
  • ekrem nur 17.06.2017 01:58
    Kardeşim bizler Allahın yeryüzünde halifesi olduğumuzu unuttuk. malesef vahşeti marifet, zulmu cesaret, riyakarlığı şöhret diye reklam eder olduk. Allah bizleri hidayet etsin imanın şuuruna islamın şerefine terfi ettirsin amin. küfür devam eder ama zulum devam etmez.o kestiği kulak yerine bir gün kendi kulağı kesilecekolacak vesselam....
  • Ersoy21 16.06.2017 20:22
    Bu vahşilere merhamet edilmemeli.
  • memo 16.06.2017 18:52
    köyde yaşayan kürtlerde gelenektir.kulağı kesik köpeklerin daha cesur ve büyük olduğuna inanılır.
  • KRAL 16.06.2017 12:26
    bunları yakalayıp aynı muameleyi onlara yapacak bak o zaman nasıl insan olurlar.. adi ... adiler
Daha fazla yorum görüntüle