İslamiyet’i kendi sapık görüşlerine göre tahrif eden FETÖ’cüler, Almanya’da bir kilisede açtıkları sözde ‘liberal cami’de “Müslümanlığın yeniden tanımlanacağı” safsatasını vaaz etti!

 

Evanjelik St Johannis Kilisesi'nin tiyatro sahnesini sözde camiye çevirerek, adını 'İbn-i Rüşd-Goethe Camii' koyan vakıf, İslami kuralları hedef alan 'Başörtüsüz kadın imam, kadın-erkek birlikte namaz' provokasyonu başlattı. Teröristbaşı Fetullah Gülen'e 'minnettar' olduğunu' söyleyerek, FETÖ'den ödül olan Seyran Ateş de vakıf tarafından sözde camiye kadın imam olarak atandı. FETÖ icazetli Seyran Ateş, hutbe verdi, başka bir kadın ise ezan okudu. İslamiyeti kendi sapık görüşlerine göre tahrif eden FETÖ'cüler, sözde 'liberal cami'deki vaazda 'Müslümanlığın yeniden tanımlanacağı" safsatasını anlattı.

KADINLI ERKEKLİ NAMAZ

Kilisenin tiyatro sahnesinin camiye çevrilmesi fikrinin ortaklarından Cezayir asıllı Alman Abdel Hakim Ourghi ve Yemen asıllı İsviçreli aktivist Elham Manea da 'eş imamlık' yaparak, karışık şekilde saf tutan başı açık kadınlar ile erkeklere sözde namaz kıldırdı.

AYRIMCILIK İPİNE SARILDI

Uygulamayı, "Almanya'daki cami cemaatlerinde kadın olarak ayrımcılığa uğradığını hissetmek" olarak savunmaya çalışan sözde kadın imam Seyran Ateş, "Biz liberaller daha görünür olmak zorundayız" demeyi de ihmal etmedi.

Yorumlar 30 Yorum Var
  • dedeoğlu demir 24.06.2017 11:51
    aynen münafıkların yaptırdığı mescidi dırar hadisesi . tarih tekerrür etmiş.
  • Elif 21.06.2017 08:30
    Islam dinini de pisletmeyin rezil, sefil yaratiklar
  • adak 21.06.2017 08:04
    sizi kafirler sizi
  • AHİR ZAMAN 20.06.2017 22:11
    Ahir zaman alametleri bir bir gerçekleşiyor yakında amik ovasında kapışscağız ama bizde bi icraat yok hala uykudayız
  • Muşlu 20.06.2017 18:01
    Sizi cehennem bile temizleyemez iğrenç yaratıklar
Daha fazla yorum görüntüle